Glas Javnosti

KAKAV PRIZOR...TELIMA ISPISALI POZIV U POMOĆ ZA SJENICU, TUTIN I NOVI PAZAR! (FOTO)

Vesti
Autor: Glas javnosti

Posle protesta održanog danas u Novom Pazaru, građani ovog grada formilali su svojim telima poziv u pomoć koji je, na svom Tviter nalogu, objavio Tree Design Institute.

Stotinak građana okupilo se danas ispred zgrade Gradske uprave u Novom Pazaru kako bi iskazali nezadovoljstvo povodom trenutne situacije u gradu koja je vezana za broj zaraženih i preminulih od koronavirusa u Novom Pazaru i Sandžaku.

U Novom Pazaru i Tutinu na snazi je vanredna situacija, a stanje u Sjenici je takođe loše. Raste broj zaraženih i preminulih od koronavirusa.

Okupljeni su nosili umrlice na kojima sa ispisali poruke: “Zar da umiremo na hodnicima bolnica”, “Izbori i vlast preči od života ljudi”, kao i “Hvala Turskoj”, “Hvala doktorima iz Kragujevca i Kraljeva i ostalih gradova Srbije”.

Takođe, građani su se zahvalili i Novaku Đokoviću i Ademu Ljajiću.

Jedan od okupljenih koji se obratio građanima bio je Irfan Ugljanin. On je rekao da je sramotno ponašanje vrha vlasti prema narodu Sandžaka.

-Predstavnici vlade trebalo je da izjave saučešće umrlim Pazarcima, a ne da njihove rođake nazivaju narkodilerima i separatistima”, rekao je.

(Izvor: Nova)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR