Још једно цепање ДС на помолу?

skupstina

Извор: Илустрација

Predsednik Demokratke stranke Zoran Lutovac sazvao je Skupštinu DS-a kojoj će predložiti raspuštanje statutarne komisije stranke i izbor novih članova tog stranačkog tela. 

 

On je dodao da zahvaljujući neformalnom uticaju na statutarnu komisiju neki članovi DS uporno rade protiv te stranke, nanoseći joj ogromnu štetu, svesni da to neće izazvati posledice po njih. 
- Tome se mora stati na put. Najdemokratskiji i najlegitimniji mogući način je da se ovo pitanje reši na skupštini stranke. Skupština je najviši organ stranke i najlogičnije je da se ona izjasni o tome - rekao je Lutovac.

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

 Vlada u Prištini usvojila je vececras niz mera koje podrazumevaju zabranu uvoza proizvoda iz Srbije ako na robi i pratećim dokumentima nije naznačeno "Republika Kosovo".

Kako saznaju dobro obavešteni izvori, predsednik Crne Gore Milo Đukanović pokušava da svim raspoloživim sredstvima smeni Marka Carevića zvanog Bato, gradonačelnika Budve, i da stavi pod svoju isključivu kontrolu gradsku vlast u ovom najvećem primorskom gradu i centru crnogorskog luksuznog turizma.

На Граничном прелазу Батровци од јуче је велика гужва коју су створили људи који чекају у реду да уђу у земљу.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone