Још једно цепање ДС на помолу?

skupstina

Извор: Илустрација

Predsednik Demokratke stranke Zoran Lutovac sazvao je Skupštinu DS-a kojoj će predložiti raspuštanje statutarne komisije stranke i izbor novih članova tog stranačkog tela. 

 

On je dodao da zahvaljujući neformalnom uticaju na statutarnu komisiju neki članovi DS uporno rade protiv te stranke, nanoseći joj ogromnu štetu, svesni da to neće izazvati posledice po njih. 
- Tome se mora stati na put. Najdemokratskiji i najlegitimniji mogući način je da se ovo pitanje reši na skupštini stranke. Skupština je najviši organ stranke i najlogičnije je da se ona izjasni o tome - rekao je Lutovac.

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Полиција је пензионеру рекла да ништа не брине јер ће ћу лекове храну и све што му треба неко брзо донети

Амерички председник Доналд Трамп дао је војну дозволу за освету за смрт два америчка и једног британског војника у ракетном нападу на камп Таџи код ирачке престонице Багдада, потврдио је амерички министар одбране Марк Еспер.

Лети перје: Омладинци СПС љути јер ће опет они током кампање одрадити сав тежак посао на терену, а функција ће се дочепати стари кадрови. Подмладак партије још више се разбеснео на своје шефове кад је Вучић саопштио да ће на своју листу ставити чак 58 одсто младих

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета