Japanski nobelovac: Nagrade mi, korona virus nije prirodan

Tasuku Honjo YT Nobel Prize

Foto: Youtube/Nobel Prize

Japanski dobitnik Nobelove nagrade, profesor medicine dr. Tasuku Honjo tvrdi  da korona virus nije prirodan.

 -  Dao je prirodan, ne bi utecao na ceo svet kao što utičea. Jer, po prirodi stvari, temperatura je različita u različitim zemljama. Da je prirodan, negativno bi uticao samo na one zemlje s istom temperaturom kao Kina. Umesto toga, širi se u zemljama poput Švicarske, na isti se način širi i u pustinjskim područjima. Prirodan virus, širio bi se na hladnim mestima, ali umrao bi na vrućim područijima- veli dr. Honjo.

- Proveo sam 40 godina istražujući na životinjama i virusima. Nije prirodan. Proizveden je, ovaj virus je potpuno veštački. Četiri godine sam radio u laboratoriju Vuhanu u Kini. U potpunosti sam upoznat sa svim osobljem teg laboratorije. Telefonirao sam svima nakon pojave koronaavirusa. Ali svi njihovi telefoni su mrtvi poslednja 3 meseca. Sada verujem da su svi ti laboratorijski tehničari umrli kaže lekar.

- Na osnovu svih mojih dosadašnjih znanja i istraživanja, mogu ovo reći sa 100% pouzdanošću - da korona virus nije prirodan. Nije potekao od šišmiša. Kina ga je proizvela. Ako sve ovo što danas kažem bude lažno sada ili čak i nakon moje smrti, vlada može povući moju Nobelovu nagradu. Kina laže i ta će se istina jednog dana biti jasna svima, zaključuje, dr. Tasuku Honjo.

 

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Dr Zoran Radovanović objašnjava da protesti koji se od utorka odvijaju u Beogradu i širom Srbije nisu mogli da utiču na broj preminulih od posledica zaraze koronavirusom kakav beležimo ovih dana, zato što su se preminuli zarazili mnogo ranije, a neki i pre izbora.

Ogromna većina belog luka koja se prodaje po svetu dolazi iz Kine, čak i do 80%. Prošle godine, SAD su uvezle 70 miliona kilograma iz ove zemlje.

Skupština Srbije održaće sledeće nedelje prvu sednicu posle uvođenja vanrednog stanja zbog virusa korona.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone