Glas Javnosti

ZVEZDIN NAVIJAČ BIO U ŽESTOKOM SUKOBU SA VELJINIM SARADNIKOM PRE UBISTVA: Okrenuo Džonija sa Vračara pa Velju protiv Vukićevića!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Dario Đorđević poznatiji kao Dekster, uhapšen je pre nekoliko dana u Beču velikoj akciji FBI, srpskih i austrijskih službi, a pre nekoliko godina sukobio se sa Lazarom Vukićevićem, navijačem Crvene Zvezde za kog se sumnja da ga je klan Velje Nevolje ubio.

Dekster je inače pripadnik kavačkog klana, blizak prijatelj i saradnik uhapšenog Veljka Belivuka, a najnovija saznanja u vezi sa ovim slučajem vezana su upravo za njega.

Kako saznaju beogradski mediji, Lazar Vukićević, jedna od navodnih žrtava Velje Nevolje i njegove desne ruke Marka Miljkovića prvi sukob je imao sa Deksterom.

- Prvo su se sukobili Đorđević i Vukićević. Problem je nastao oko droge. Đorđević je posle nahuškao i dogovorio sa Nikolom Vuševićem zvani Džoni, da ga ubije - kaže izvor Blica.

Nakon toga, kako navodi ovaj izvor, Džoni je postavio eksploziv pod Vukićevićev automobil.

- On je postavio eksploziv ispod njegovog "poršea" na Vračaru - kaže izvor.

Podsetimo, Vukićević je 2019. godine samo pukom srećom izbegao smrt kada je ispod njegovog automobila eksplodirala bomba a on je u tom trenutku prilazio kolima.

Nikola Vušović zvani Džoni sa Vračara inače se nalazi u inostranstvu i nije dostupan organima Srbije. Sumnja se da je upravo on novi naslednik Velje Nevolje.

Belivuk i Vušović su inače bili saradnici i nisu nikada bili u sukobu. Prema nezvaničnim informacijama upravo je sukob koji je započeo svađom sa Deksterom, a potom se preneo na Vušovića i Belivukov klan i rezultirao otmicom Lazara Vukićevića.

Prema dokazima koji su do sada pronađeni, a posebno zbog njegovih brojnih DNK tragova u kući i industrijskoj mašini za mlevenje mesa pronađenoj u tajnoj sobi u Ritopeku, policija veruje da je Vukićević brutalno mučen, pa ubijen i da iza toga stoji Belivukov klan.

 

Kako Blic saznaje, kobnog dana u oktobru 2020. godine Vukićević je dobio snimak na kom je Velja Nevolja vezan i pripadnici klana ga šutiraju. Potom je dobio i poruku u kojoj je pozvan da "dođe da ubije Velju". Vukićević je tada rekao: "Idem da overim debelog" i uputio se ka Ritopeku. 

A tamo je, kako navode mediji, mučen najduže i najbrutalnije od svih ostalih žrtava klana. 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR