Glas Javnosti

ZORAN MARJANOVIĆ uoči godišnjice ubistva JELENE MARJANOVIĆ: Moje Jece se setim uvek po OSMEHU!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice Jelene Marjanović, uoči petogodišnjice njene smrti prisetio se njenog osmeha i izneo nadu da će ubica biti uhapšen i osuđen.

- Siguran sam da će istina pronaći put i da će biti uhvaćen zlikovac koji je ugasio jedan mladi život, jednu majku odvojio od deteta - izjavio je Zoran Marjanović pet godina posle ubistva supruge Jelene za list Kurir.

Zoran je optužen za zločin i suđenje mu je u toku, a on se brani sa slobode. Marjanović inače sve vreme od ubistva pevačice tvrdi da nije ubio Jelenu.

- Istina je da se tragedije dešavaju svaki dan, da porodice ostaju bez najmilijih, ali za ovakvo zverstvo i ovoliku nepravdu nisam čuo. Na sav gubitak, još kamenice nepravednika obasute na moja leđa, pa zar verujete da to biva nekažnjeno od Gospoda? Moje Jece se uvek setim po osmehu, po detinjastoj bezazlenosti i vedrini koju je nosila i čime nam je dušu hranila. Ta njena duša nedostaje u svakom vremenu sa svim ljudima, da li zato što je sa sobom odnela i pola mene ili zato što više nemam gde da se nahranim čistoćom među mnoštvom ljudi - kaže Marjanović i dodaje:

- Razne priče su dolazile sa raznih strana. No, sve je to rekla-kazala, do konkretnog nečega nisam uspeo doći. Nema ni sada dan, evo i posle pet godina, da se ne pitam ko je mogao da počini takav zločin i zašto. A da grešim dušu i stavljam tako olako sumnju na bilo koga na osnovu priče rekla-kazala, a da pritom nisam sto odsto siguran. Tada bih već bio isti kao i svi koji su za slovo i reč stavljali na listu sumnje svakoga dana drugog člana moje porodice i pritom se ogrešili. 

Marjanović je pričao o Jeleninoj i njegovoj ćerki:

- Ona je dete koje i meni ponekad zada domaći zadatak kako se u životu nosi sa nedaćama. Ono na šta sam ponosan, to je što to dete, koje je veoma svesno cele situacije, gubitka, nepravde, izrasta u dobrog čoveka, veoma je saosećajna, pažljiva prema drugima, puna razumevanja i želje za tuđim uspesima. Iskreno, plašio sam se za njena gledišta na ljude uopšte, s obzirom na to da se tako mala već suočila s velikim životnim tegobama i nepravdama. Ali uz božju pomoć vidim da raste u jednu jaku, pravednu i borbenu ličnost - rekao je on.

(Glas javnosti-Kurir)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR