Glas Javnosti

Zoran Marjanović OSUĐEN NA 40 GODINA ROBIJE!!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Zoran Marjanović proglašen je krivim za ubistvo supruge i pevačice Jelene Marjanović, saznaje Blic. On je osuđen na 40 godina zatvora!

Marjanovića odmah odvode u zatvor. On je u sudu uz advokate Stefana Jokića i Nikolu Dumnića dočekao izricanje presude u pratnji devojkeZorice Mitrović, brata Miloša i sina Uroša.
Reporteri "Blica" jutros su eksluzivno usnimili Zorana i njegovu devojku Zoricukada su napustili kuću u Borči i odvezli se crvenim "fiatom punto" kojim je upravljala Zorica.

Za njima su otišli i sin Uroš sa dvojicom prijatelja. Kasnije su se svi sat vremena uoči izricanja presude okupili u kafiću pored Palate prevde pravde gde je Zoran delovao nervozno pušeći i cupkajući nogom.
Svi zajedno su potom ušli u Palatu pravde.

Podsetimo, pevačica Jelena Marjanović Krsmanović brutalno je ubijena 2. aprila 2016. godine na nasipu u naselju Crvenka u Borči, gde je sa suprugom Zoranom i kćerkom Janom došla kako bi trčala.

Kako je Zoran tada ispričao, on i Jana su polako hodali za Jelenom na nasipu pored Dunava, a ona je džogirala ispred njih. 

Zoran je oko 20 časova, tri sata nakon što je, kako je utvrđeno, pevačica ubijena, pozvao 192 kako bi prijavio njen nestanak.

Policija je sutradan pronašla njen mobilni telefon, a onda i gumicu za kosu... Nedaleko odatle i od mesta gde ju je, kako je rekao, poslednji put suprug video dok je trčala, u kanalu je pronađeno i njeno telo zatrpano lišće. Utvrđeno je da je pretučena nasmrt, tako što ju je ubica udarao u potiljak dok nije izdahnula.

Za ubicom se tragalo godinu i po dana, a onda je Zoran uhapšen u septembru 2017. godine i od tada je bio jedini osumnjičen za ovaj zločin.

Tužilaštvo je prikupilo dokaze i podiglo je optužnicu protiv njega, a on je sve vreme negirao da je ubio suprugu.

Presudu je rekao da čeka mirno jer je istina na njegovoj strani, te i da se nada da će ubica njegove supruge i majke njegove kćerke jednoga dana biti adekvatno kažnjen.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS



KOMENTAR