Glas Javnosti

ZLOČIN KOJI JE ŠOKIRAO SRBIJU: Krvava Marina motkom ubila ljubavnika kojeg je držala kao roba, PA POKUŠALA DA PREVARI POLICIJU!

Hronika
Autor: Glas javnosti

U janurau 2019. godine Srbiju je potresao težak zločin, u selu Guncati u okolini Knića!

Marina Bečanović (33) iz Guncata, kod Knića, usmrtila je u svojoj kući Petra Petrovića (67) iz sela Brđani, kod Gornjeg Milanovca, udarcima motkom u grudi. Ubistvu je prethodila svađa pijanih ljubavnika.

Prema prvi izjavama zvaničnika rečeno je da policiji je najpre prijavljeno da je Petrović preminuo prirodnim putem.

Ipak, dolazak policije na lice mesta promenio je postupanje u ovom slučaju: inspektori su, naime, odmah po dolasku konstatovali da, na osnovu povreda koje je zadobio, muškarac nije mogao preminuti prirodnim putem. I obdukcija je pokazala - Petrović je ubijen.

Nastradali muškarac udaren je motkom u grudi, od čega su mu polomljena rebra, koja su mu, zatim, probušila pluća, zbog čega je na kraju i preminuo.

Šta se zapravo dogodilo u selu Guncati?

Petar Petrović je kobnog 10. januara bio sa svojom prijateljicom, 34 godine mlađom Marinom Bečanović, a sa njima je bio i njen vršnjak iz okoline Užica. Kako priča Ilija Bečanović (57), otac uhapšene, ona je živela u istom selu, ali u drugoj kući, u zaseoku Poljci, koju su joj ostavili u nasledstvo baba i deda.

PROČITAJTE JOŠ: 

JEZIVO UBISTVO ZA NOVOGODIŠNJE PRAZNIKE: Zadavio Subotičanku na romantičnom putovanju u stanu njene drugarice!

KRVAVO UBISTVO KOD POŽAREVCA KOJE LEDI KRV U ŽILAMA: Iskasapio ženu satarom nasmrt, pa se kolima zakucao u kamion i poginuo!

SRBIJA JOŠ PAMTI MONSTRUOZAN ZLOČIN IZ VETERNIKA: Arpad zaklao ženu pa BEBI SMRSKAO LOBANJU!

 

- Ja tog čoveka koji je nastradao nikada nisam upoznao. Ali znam da je, kako sam čuo, on bio sa njom, i da je hteo da prezimi kod nje u kući. I ranije su se svađali, pre pola godine su se tukli, ona ga je i povredila nožem. Ali posle svega su se ponovo pomirili. U prošli četvrtak je kod mene došao taj momak, koji je bio sa njima, i rekao da odmah dođem. Otišao sam i zatekao Petra na podu. Bio je mrtav. Mogao sam da vidim povrede koje je imao po nogama. Na stolu je bilo alkohola, piva, rakije. Ćerka me je pitala šta da radimo, ja sam rekao da se pozove policija. Tako je i bilo. Ona je pozvala policiju. Došli su, napravili uviđaj. Uhapsili su Marinu, priveli i tog momka - priča Ilija Bečanović.

Ubijeni vređao Marinu

Marina Bečanović Spasić ima dve kćeri, koje pohađaju šesti i prvi razred osnovne škole. Deca su kod dede u kući.

 Nakon saslušanja i jednodnevnog pritvora, momak iz okoline Užica, koji je, kada se dogodilo ubistvo bio u dvorištu, pušten je na slobodu.

Marina, koju je upoznao na berbi malina, a i njoj je pomagao na njenom zasadu malina od 20 ari, priznala je da je ubila svog prijatelja/ljubavnika.

Nastradali Petar je bio čovek sitnije građe, a posle ispijanja alkohola je Marinu vređao, psovao joj majku, oca, familiju... To je nju najverovatnije iritiralo do te mere da potegne motku i da ga tuče do smrti.

Kako kažu meštani Guncata, Petrović, koji je ubijen 10. januara u Marininoj kući, poslednje tri godine živeo je kod Marine, ali nikome nije jasno u kakvom su odnosu njih dvoje bili.

 Meštani Guncata kažu da su lekari koji su konstatovali smrt Petrovića ispričali da takav prizor u životu nisu videli.

- Rekli su da je pokojnik bio sav u modricama i da na njemu nema nijednog dela tela bez masnice, kraste ili posekotine. Marina ga je, navodno, prvo vezala i mučila. Navodno ga je sekla nožem i gasila mu cigarete po telu i na kraju ga je isprebijala nasmrt. Kažu da ga je udarala hoklicom nekom i da ga je zapravo usmrtila drvenom nogom od te stolice - pričaju komšije.

- Petar je valjda njoj obavljao sezonske i fizičke poslove oko kuće i u kući, a navodno su imali i seksualne odnose. Nisu bili u klasičnoj vezi, jer su kroz Marininu kuću prolazili i drugi muškarci. Petar je Marini to stalno zamerao, jer je, jadan, verovao da su oni u emotivnoj vezi. Stalno su se svađali zbog toga i on je bio ljubomoran, pa pretpostavljamo da je i kobne večeri zbog toga izbila svađa - kaže komšija i nastavlja:

- Ta žena je njega konstantno maltretirala i mučila. Tukla ga je, šutirala, ubadala nožem. Ma, iživljavala se! Tretirala ga je kao roba. On je više puta išao u policiju da je prijavi, ali joj se uvek vraćao - kaže on.

Kako je dodao, Marina je bila toliko brutalna da je jednom podigla Petra u naručje, pošto je krupnija, i bacila ga na zemlju.

 
- Dok je nesrećnik kukao od bolova, ona ga je šutirala. Strašno! Na kraju ga je i ubila. Koliko je to zlo od žene govori i to da je posle zločina navodno poslala poruku Petrovim rođacima u kojoj je napisala: "Završila sam s njim, primite moje saučešće" - kaže komšija i dodaje da je policija više puta privodila Marinu, ali da bi je svaki put pustili posle dan-dva.

Redak slučaj kad žena ubija partnera

Premda ubistvo iz strasti u Srbiji nije retkost, situacija u kojoj žena ubija muškarca ljubavnika veoma je retka. Poslednji put u Srbiji se nešto tako dogodilo prošle godine kada je u sličnom scenariju u selu Divoš, kod Sremske Mitrovice, Svetlana J. (38) uhapšena zbog sumnje da je svog ljubavnika, 13 godina starijeg I. B., ubila zajedno sa drugim ljubavnikom Dragutinom M. (30). U ovom, kao i u slučaju ubistva Petra Petrovića, policija je očigledno previdela činjenicu da žene ubice maltretiraju svoje partnere.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR