Glas Javnosti

DA LI SE MOŽE RAZGOVARATI SA ORGANIMA: Neki tvrde da to pomaže, evo kako se to radi

Zdravlje
Autor: Glas javnosti

Naši organi imaju svest i možete stupiti u direktne razgovore sa bilo kojim organima, sistemima tela ili sa telom u celini, tvrde zagovornici ove alternativne metode.

Razgovor sa organima je zanimljiva metoda za one koji mogu da se koncentrišu i dobro vizualizuju. Treba vam samo dobra volja i nekoliko minuta.

Naši organi imaju svest i možete stupiti u direktne razgovore sa bilo kojim organima, sistemima tela ili sa telom u celini. Prilikom razgovora treba da budete potpuno opušteni i koncentrisani na određeni objekat. Prenos informacija se vrši samo telepatski.

Na šta treba da obratite pažnju za razgovor sa organima?

Sa organima treba da razgovarate u jednostavnim frazama bez ikakvih složenih formulacija. Koristite samo potvrdne rečenice, nikako ne sme da bude negacija prilikom razgovora. Osim toga, nema potrebe da mu objašnjavate šta i kako treba da radi.

Većina organa lako uspostavlja kontakt i mnogi brzo odgovaraju na zahteve, ukoliko ih ništa ne sprečava da ih ispune. U tom slučaju, potrebno je eliminsati smetnje koje im onemogućavaju rad.

Kako obaviti razgovor za organima?

Za ovo postoje dva koraka i jedno pravilo. Prvi korak je da utišate brbljanje uma i budete prisutni. Ovo može biti jedan minut fokusiranja na disanje ili samo jedan dah. Drugi korak je da usmerimo pažnju na određeni organ sa stavom istraživanja i potom da uspostavimo dijalog.

Kada je u pitanju razgovor sa organima,  moramo da budemo veoma direktni kao da razgovaramo sa nekim ispred nas, a zatim da zastanemo i sačekamo prvo što nam padne na pamet. Bez ikakvih predrasuda i preduslova. To može biti misao, slika ili sećanje. To je slika nečega što bi kasnije moglo biti jasnije. U pitanju je spontana informacija koja se formuliše u našoj svesti u pauzi neposredno pre nego što organu uputimo pitanje. Ponekad pitanje čak i ne mora postojati. Ponekad je dovoljno da se samo fokusiramo na organ.

Kada to učinite, zatvorite oči i preusmerite pažnju sa unutrašnjeg u spoljašnji svet. Oslobodite se svake napetosti i dozvolite da se svaki deo tela opusti. Potom pogledom u organizam pokušajte da pronađete organ sa kojim želite da uspostavite vezu.

Ukoliko ste imali problem sa zdravljem ovog organa povežite se sa simptomima problema, ali i sa emocijama koje ovaj problem izaziva kod vas. Ne osuđujte ih i ne pokušavajte da ih promenite, samo budite sa njima.

Kada ste sve ovo učinili, razgovor sa organima može da počne. Obratite se organu kao da je to osoba sa kojom razgovarate. Osoba koja ste takođe vi ili vaš aspekt. Međutim, važno je da prilikom razgovora imate stav uvažavanja, druženja i podrške. Obraćajte se organu sa pažnjom i razumevanjem kao da je to dete od 5 godina. Postavljajte jednostavna i direktna pitanja:

Zašto te boli?

Kako to što radim utiče na tvoju funkcionalnost?

Šta mogu da učinim da se osećaš bolje?

Da li mogu nešto da učinim da ovi simptomi prestanu?

Naši organi imaju sopstvenu svest i zato je razgovor sa organima moguć. Nemojte pretpostavljati ili odbaciti šta god da se pojavi u vašoj svesti. Provedite trenutak ili koliko smatrate prikladnim u ovom razgovoru. Kada budete spremni, zahvalite se svom organu što vam je na raspolaganju. Kada prekinete razgovor, odmah saberite iskustvo i informacije koje ste u njemu dobili. Najbolje bi bilo da zapišete informacije. Poslušajte svoj organ i poslušajte ga ako zaista želite da vam bude bolje.

Glas javnosti/Ruski doktor

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR