Glas Javnosti

ZETA SAM VOLELA KAO SINA, A ON MI JE UBIO ĆERKU! Očajna majka devojke koju je u Grockoj ubio muž: Nije htela da ga prijavi za nasilje

Hronika
Autor: Glas javnosti

Zeta sam volela kao sina, jer ga je i moja ćerka volela, a on joj je oduzeo život... Iako su bili u fazi razvoda, ona je verovala da je neće povrediti. Otišla je u petak kod njega da pokupi svoje stvari, a on je iz pištolja pucao u nju...

Ovo priča očajna majka, čiju je ćerku Nevenu B. (20) ubio muž Đorđe P. (28) u iznajmljenoj kući u Grockoj, nakon čega je i sebi presudio.

Bolesna ljubomora

Porodična tragedija dogodila se u petak oko 17.20. Muž je pucao u ženu i sebe iz službenog pištolja, pošto je radio kao policajac u beogradskom naselju Kaluđerica.

- U petak sam osetila da nešto nije u redu... Znala sam da tog dana ne treba da ide kod njega da pokupi stvari i da se definitivno raziđu. Slala sam joj poruke, na koje mi nije odgovarala, ali nisam htela da je zovem da joj ne napravim neki problem - priča potresena majka.



Majci ipak nešto nije dalo mira, pa je najpre zamolila ćerkinu kumu da ona pokuša da stupi u kontakt sa njom, ali je i to bilo bez uspeha.

- Na kraju sam pozvala bivšeg muža, oca moje ćerke, i zamolila ga da ode do kuće u Grockoj u kojoj nam je ćerka živela sa mužem, da proveri da li je dobro. Srce mi se pocepalo kada mi je javio šta se dogodilo... Slomila sam se od šoka i bola, nisam smogla snage da odem do te kuće gde mi je dete ubijeno - objašnjava ona.

Prisećajući se početka ćerkine veze sa mužem, kaže:

- Početak te veze naizgled je bio divan, voleli su se, poštovali, međutim, on je ubrzo počeo da je odvaja od porodice i prijatelja, bio je bolesno ljubomoran... Kad god sam probala joj ukažem na neke stvari, ćerka mi je govorila: "Znam, majka, ali ja njega volim." I volela ga je...
 


Pod njegovim pritiskom ona je sve ljude koji su je voleli odbacila od sebe, čak i najbliže prijatelje. Kao da je venula pored njega, a bila je mlada, puna života - priča nesrećna majka i dodaje da je zet jednom prilikom čak i fizički nasrnuo na Nevenu kad mu je u januaru rekla da hoće razvod:

- To se dogodilo 20. januara ove godine. Tada ga je konačno ostavila, promenila prezime na društvenim mrežama i počela da gradi novi život. Nije htela da ga prijavi za nasilje, jer je znala da bi mu to napravilo problem na poslu, ali i kod njegovih roditelja. Duša moja mala, i tada ga je štitila...

Posle njihovog rastanka majčin i ćerkin odnos se nekako popravio i ponovo su se zbližile.

- U tih dvadesetak dana uživala sam u razgovorima sa ćerkom. Shvatila je da joj je mama uvek mislila samo dobro... Šalile smo se, planirale razne stvari... A onda ju je on uoči tragedije pozvao da dođe u kuću u kojoj su živeli i da pokupi svoje stvari...
 


Bila je ubeđena da je muž neće povrediti i eto šta se desilo... Nakon tragedije niko iz njegove porodice nije mi se javio, ali nema ni potrebe. I oni boluju za svojim detetom... Sada je kasno za priče. To je izgleda bila sudbina moga deteta. Neka joj je laka zemlja - kaže majka.

"Budite podrška svojoj deci

Nesrećna žena apelovala je na sve roditelje da pronađu način da u svakom trenutku budu podrška svojoj deci.

- Savetujte ih, budite uz njih, ta podrška im mnogo znači, na svojoj koži sam to osetila... Moja ćerka je otišla na neko bolje mesto sa saznanjem da sam joj uvek bila oslonac i da sam je volela više od sebe same - naglašava ona.

Glas javnosti/Informer

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR