Glas Javnosti

ŽENI PIŠTOLJEM POLOMIO REBRA I RUKU! HIRURG SA VMA DANAS NA SASLUŠANJU: Zlostavljanje i torturu trpela danima!

Hronika
Autor: Glas javnosti/Blic

Nikola Ostojić (48) potpukovnik Vojske Srbije i hirurg sa VMA danas će biti saslušan kod dežurnog zamenika Trećeg osnovnog javnog tužilaštva po optužbama da je pre dva dana brutalno pretukao svoju suprugu i to pred njihovo troje maloletne dece.

Ostojiću je zaprećeno od dve do 10 godina robije za krivično delo nasilje u porodici za koje se sumnjiči da je izvršio nad svojom suprugom I.O. (42).

Pretučenoj ženi lekari su konstatovali teške telesne povrede u vidu preloma rebara, nadlaktice, hematoma na glavi i modrica po telu. Ona je nakon pregleda u bolnici u Zemunu puštena na kućno lečenje.



Podestimo, policijska patrola iz Zemuna intervenisala je zbog prijavljenog nasilja u porodici, gde su zatekli nasilnika kome su oduzeta dva pištolja i nesrećnu ženu u podlivima, s vidnim povredama i njihovo troje maloletne dece.

Žena je prvobitno izjavila da je došlo do verbalne rasprave između nje i supruga, ali je negirala da je muž tukao, navodno je rekla da su povrede glave nastale pre dve nedelje.


Kolima Hitne pomoći pretučena žena je prevezena u KBC Zemun, gde su joj utvrđene teške telesne povrede. Njoj su polomljena četiri rebra i ruka.

Pretučena žena je naknadno izjavila da je suprug od početka godine u porodičnom stanu više puta fizički i psihički zlostavljao, tukao oklagijom, pretio ubistvom, urinirao po njoj, davio kablom...

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR