Glas Javnosti

ZBOG ČEGA SU TOLIKO ČEKALI? Hitno ispitajte Matejeve prijatelje, SUMNJIVI SU

Hronika
Autor: Glas javnosti

Penzionisani zagrebački kriminolog i stručnjak za potrage Branko Lazarević rekao je kako je svaki nestanak, posebno kad se dogodi u drugoj državi, važno prijaviti odmah i sa svim osobama postupati kao da su osumnjičene.

"Kad god osoba nestane, policiju treba obavestiti odmah, a policija treba da razmotri sve mogućnosti i preduzme baš sve radnje i korake kao da se dogodio najcrnji scenario.

U tom smislu, sa svim osobama koje imaju bilo kakvu informaciju o nestaloj osobi takođe treba pristupati kao da se dogodilo najgore", kazao je Lazarević za hrvatske medije.

Lazarević je naglasio kako je nestanak hrvatskog državljanina u Srbiji ozbiljna stvar. U konkretnom slučaju, možda bi temeljem saradnje dve policije trebalo angažovati i dobrog kriminologa iz Hrvatske koji će raditi na slučaju skupa s kolegama iz Beograda.

On ističe kako u slučaju potrage za nestalim Matejem Perišom nije jasno zašto su njegovi prijatelji prijavili nestanak tek 31. decembra oko 18 sati, a mladić je poslednji put viđen skoro 16 sati ranije, 31. decembra oko 2:30. Pita se zbog čega su toliko čekali, a radi se o satima koji su vrlo bitni.
BONUS VIDEO: DRAGAN PETROVIĆ – DA LI NAS ČEKA TREĆI SVETSKI RAT?


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR