Glas Javnosti

Završeno VEŠTAČENJE AUTOBUSA u Zemunu koji je ULETEO U DEČJE IGRALIŠTE: Evo da li je VOZAČ KRIV!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Veštačenje autobusa koji je uleteo u dečji park u Krajiškoj ulici u Zemunu, pri čemu je povređeno šestoro ljudi, od kojih četvoro dece, završeno je i kako se saznaje, vozilo je bilo ispravno.

- Veštačenje autobusa je završeno, autobus je bio ispravan. Sada se rade dalja veštačenja, tako da ovo ne znači da je vozač kriv. To će se utvrđivati daljom istragom - rekli su iz Trećeg tužilaštva za Blic. 

Podsetimo, stravična nesreća dogodila se prošlog petka, 24. septembra, kada je gradski autobus broj 45 uleteo u dečji park u Zemunu, u Ulici Krajiška 71a i tom prilikom povređeno je troje mališana i dve devojke.

Policija je ubrzo uhapsila vozača autobusa D. H. (72), zbog postojanja osnova sumnje da se izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti gde mu je nakon saslušanja u Trećem osnovnom tužilaštvu bio određen pritvor do 30 dana.

 

Kako su mediji prethodno prenosili, vozač je do detalja objasnio šta se tačno dogodilo.

- Autobus je dobio naglo ubrzanje i nisam mogao da ukočim. Izašao sam kroz prozor jer vrata nisu htela da se otvore, pritiskao sam dugme koje je za otvaranje svih vrata, ali i pojedinačno. Otvorila su se samo zadnja. Kad sam izašao pokušao sam ljudima da objasnim da nisam mogao da ukočim, ali su svi u besu krenuli na mene. Otišao sam do dispičera da objasnim šta se tačno dogodilo. Tu sam sačekao policiju - rekao je navodno između ostalog D.H.

(Glas javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR