Glas Javnosti

ZAVRŠENO SASLUŠANJE U BORU: Roditelji male Danke vidno potreseni, PLAKALI dok su davali iskaz! UBICE BILE U SUDNICI!

Hronika
Autor: Glas javnosti

U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru završeno je saslušanje roditelja ubijene Danka Ilić (2) iz Bora.

Ivana i Miloš Ilić su svoje iskaze dali odvojeno, najpre otac, a zatim majka.

Prema rečima izvora, ispitivanju roditelja ubijene devojčice prisustvovali su i okribvljeni za njenu smrt - Dejan Dragijević (50) i Srđan Janković (50).

- I Srđan Janković i Dejan Dragijević su bili u prostoriji kada su majka, a porom i otac male Danke, davali svoj iskaz. Mi smo predočoili majci da ćemo zakonom sprečiti prisustvo okrivljenih, međutim, ona je odgovorila, što nas je sve iznenadilo, da njoj uopšte ne smeta što će njih dvojica biti prisutni.
 

Miloš i Ivana Ilić   (Foto: Privatna arhiva)

Tako, po želji majke, mi nismo sproveli ono što smo već odlučili juče, a to je da zakonskim normama sprečimo ubice da budu par metara udaljeni od trudne majke čije su dete, kako se sumnja, zverski ubili - saznaje se nezvanično u zaječarskom tužilaštvu.

Otac i majka apsolutno ništa novo nisu kazali na saslušanju.

Ispričali su svoje kretanje tog dana, 26. marta kada je Danka nestala, a kasnije će se ispostaviti i ubijena, jer im je tužilac postavio to pitanje. Oba roditelja bila su vidno potresena, kliznula je poneka suza dok su govorili, ali ništa što do sada javnost ne zna nisu novo kazali.

O ponašanju majke i oca prilikom susreta sa ubicama tužilaštvo ne želi da govori da bi, kako kažu, zaštitilo unesrećene roditelje.


Glas javnosti/K04S

(Mišljenja i stavovi u ovom tekstu nisu nužno stavovi redakcije "Glasa javnosti")

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR