Glas Javnosti

ZAVRŠENA POTRAGA ZA TROJICOM MUŠKARACA: Tri prijatelja pre 26 dana upala u Dunav, izvučeni iz reke u roku od pet dana

Hronika
Autor: Glas javnosti

Oglasio se brat Miloša Markovića, koji je 18. marta nestao u Dunavu, kada se kod Ade Huje u Beogradu prevrnuo čamac u kom je bio sa svojim prijateljima.

Dušan Marković se oglasio na svojim društvenim mrežama, pošto je juče iz Dunava isplivalo telo muškarca.

- Dragi prijatelji i Miloš je pronađen, potraga je završena. Hvala vam svima na svoj podršci i pomoći kroz prethodnih 26 dana u ime sve tri porodice - napisao je brat nakon što su ga juče u jutarnjim časovima pronašli na obali Dunava, devet kilometara od mesta gde su se momci utopili.

Nenad Trivković

Potraga za nestalim momcima je trajala 26 dana, a tela sve trojice su pronađena jedno za drugim u roku od pet dana.

Prvo je pronađeno telo Nenada Trivkovića kod Rafinerije u Pančevu, a dva dana kasnije i telo Milana Nikolića kod Smedereva.

Od četvorice prijatelja koji su se tog dana prevrnuli na čamcu, jedini preživeli je Mane K. koji je uspeo da se izvuče iz vode te kobne večeri i da potraži pomoć. On je takođe aktivno učestvovao u potrazi za svojim prijateljima.



Milan Nikolić

Telo Miloša Markovića pronađeno je u gustom šipražju, na nepristupačnom terenu, a tužilaštvo je odmah naložilo obdukciju sa toksikologijom.

Milošev brat se oglasio sinoć i potvrdio da pronađeno telo pripada njegovom bratu i da se potraga, nakon skoro mesec dana konačno završava.



Jedini preživeli: Mane K.


Glas javnosti/Kurir

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR