Glas Javnosti

ZAŠTO, SINE, ZAŠTO: U saobraćajnoj nesreći u Vlasotincu poginuo sin poznate pevačice (FOTO+VIDEO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Popularna folk pevačica Suzi Anđelković doživela je porodičnu tragediju - preminuo joj je sin Robertino.

Robertino Ilievski (24), rodom iz Severne Makedonije, koji se sinoć zakucao u drvo pored ulice u Vlasotincu, preminuo je u Kliničkom centru u Nišu.

- Dovezen je intubiran sa jedva merljivim vitalnim parametrima i sa veoma teškim povredama, prosto mu nije bilo spasa - rekao je sagovornik i dodao:


- Mladić je zadobio teške povrede glave i grudnog koša, ali je imao i druge povrede. Reanimiran je čak 45 minuta, ali, nažalost, i pored svih napora lekara on je preminuo oko 23.45 sati.


Očevici ove stravične nesreće kažu da je udarac bio jeziv.

- Čuli smo jak prasak i kada smo izašli iz kuće, videli smo automobil smrskan do pola s prednje strane. Odmah smo zvali Hitnu pomoć i policiju. Prizor je bio jeziv, krvi je bilo svuda po autu i putu - kažu oni i dodaju da je auto bio smrskan.


Inače, Robertino živi u Vlasotincu i njegovi prijatelji nakon saznanja da njega više nema su neutešni i opraštaju se od njega na društvenim mrežama.


Naime, pevačica je objavila fotografiju sa pokojnim sinom uz reči: Zašto, sine, zašto.

Ove tužne vesti ostavile su u neverici njene prijatelje i kolege sa muzičke scene, koji joj od jutros izražavaju saučešće, piše Republika.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS



KOMENTAR