Glas Javnosti

ZAŠTO SE ĆUTALO 19 DANA? Ne postoji tužba protiv Ivana Kontića u policiji, a znalo se za tuču!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Juče se na društvenim mrežama pojavio snimak na kojem se vidi kako Ivan Kontić prebija jednog mladića u Novom Sadu. Naime, sam čin prebijanja je dovoljno strašan, ali to što je ovaj snimak od 24. avgusta je još strašnije. Zašto niko iz policije 19 dana nije ništa rekao povodom ovog nemilog događaja?

Očigledno da se ovaj događaj krio od javnosti i da je neko pokušao da prećuti na sve ovo, ali je video izašao na svetlost dana kada je neko postavio video na internetu.

Nije moguće da policija nija znala za ovaj slučaj, jer se sve dogodilo  pred velikim brojem ljudi, a na kraju je povređeni mladić ostao da leži na betonu i sigurno da je po njega morala da dođe hitna pomoć, a ako nije, onda sigurno postoji i snimak ko ga je i gde prevezao.

 Za sada se još uvek ne zna gde je i u kakvom je stanju mladić koji je prebijen od strane Ivana Kontića. 

Ako je ovom mladiću bila pružena medicinska pomoć lekari su bili dužni da obaveste policiju, ali je očigledno da se to nije desilo, jer policiji 24. avgusta nije prijavljeno ništa slično.

 Građani na društvenim mrežama već uveliko zahtevaju da ministar unustrašnjih poslova, Nebojša Stefanović podnese momentalnu ostavku zbog ovog nesvakidašnjeg skandala. 

Očigledno je da ovde nešto nije funkcionisalo i da je, došlo do ogromnih propusta u policiji, kada 19 dana nisu mogli da saznaju za ovaj događaj.

(Glas javnosti/newsserbia)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR