Glas Javnosti

ZAPALILI IM AUTO, ALI ONI NEĆE DA ĆUTE! Porodica bivše Snajperove devojke: On stoji iza paljenja automobila, niko nas neće uplašiti

Hronika
Autor: Glas javnosti

Bivša devojka Slobodana Milutinovića Snajpera, čelnika FK Kabela i vođe navijača Vojvodine, U.J. prijavila ga je za otmicu, mučenje i zlostavljanje zbog čega se ovaj Novosađanin nalazi u pritvoru.

U sredu oko ponoći su u vojvođanskoj prestonici izgorela dva skupocena automobila BMW X5 i "mercedes" A klase, koja su pripadala baš U. J. i njenom ocu S. J.

Policija ispituje da li paljenje ima veze sa time što će sutra majka i sestra Snajperove bivše koja je bila i njegova žrtva danas svedočiti protiv Milutinovića.

Majka pomenute devojke za "Blic" kaže da se nisu uplašili i da će sve što znaju da kažu.

 

- Tačno je da su nam zapaljeni automobili. Policiji smo rekli sve što znamo i na koga sumnjamo. Ovo što nam se dogodilo neće nas zaplašiti. Ćerka i ja ćemo u tužilaštvu reći sve što znamo o otmici i nasilju. Nemamo razlog za strah jer verujemo u rad policije u Novom Sadu - kaže za J. J majka devojke koja u ovom trenutku ima status posebno osetljivog svedoka.

 - MIslimo da iza paljenja automobila stoji Slobodan Milutinović Snajper i da mu je ovo bio način da nas zaplaši. Znao je da je za sutra zakazano saslušanje moje supruge i druge ćerke. Kao porodica staćemo uz U. J. Ništa i niko nas neće uplašiti - kaže za pomenuti portal S. J, otac devojke iz Novog Sada.

Prema njegovim rečima, paljenje vozila je način zastrašivanja kojim se bavi Milutinović.

Podsetimo, na snimku sigurnosnih kamera vidi se nepoznati muškarac koji je izazvao ovaj požar, ali se ne zna ko je on, niti po čijem nalogu je obavio posao.

S obzirom na splet okolnosi porodica Milutinovićeve bivše devojke, ali i nadležni smatraju da je nalog stigao baš od Snajpera.

 (Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR