Glas Javnosti

ŽANDARMERIJA ČETVRTI DAN NA TERENU, PRETRAŽUJE 'ŠTEK' VIKENDICE VELJE NEVOLJE: U pomoć stigli RONIOCI koji traže žrtve u Dunavu!

Hronika
Autor: Glas Javnosti

U Ritopeku su i danas pripadnici Žandarmerije koji obavljaju uviđaj po vikendicama koje je navodno koristio Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, sa svojom ekipom. A prema saznanjima beogradskih medija na terenu su i Ronilačke jedinice Žandarmerije koji "češljaju" Dunav u potrazi za žrtvama Veljka Belivuka i njegove ekipe.

Kako javljaju mediji, ronioci se nalaze na nepristupačnom delu obale reke. Kako se sumnja, taj deo je potencijalno mesto zločina, a od “štek” kuće je udaljen nekoliko stotina metara.

Akcija u Ritopeku počela je pre četiri dana. Na licu mesta nalaze se pripadnici Žandarmerije, UKP, Forenzika i od danas ronioci.

Podsećamo, Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, i Marko Miljković uhapšeni su 4. Februara, a u toku te noći uhapšeno je i zadržano 16 osoba osumnjičenih za udruživanje radi izvršavanja teških krivičnih dela među kojima su otmice i ubistva. Velji i ekipi određen je pritvor do 30 dana.

KO SU NAVODNE ŽRTVE BELIVUKOVE GRUPE? Velja Nevolja išao na DELIJE, GROBARE, PINK PANTERE...

Za sada se sumnja da su počinili otmice i ubistva tri osobe. U pitanju su navijač Crvene zvezde iz Pančeva, Zdravko Radojević, navijač i jedan od osnivača navijačke grupe Partizana “Alkatraz” Goran Veličković Goksi i navodnog “Pink Pantera” Milana Ljepoje.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR