Glas Javnosti

ZAJEČAR ZAVIJEN U CRNO: Sahranjen mladi policajac, na mestu pogibije položeno 28 ruža (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Mladi policajac Ivan Đurđevac (28) sahranjen je danas na groblju u Zaječaru, a veliki broj ljudi došao je da se oprosti od tragično preminulog mladića, pa je zbog toga nekoliko ulica bilo zatvoreno u tom gradu.

Sahrani je prisustvovao i ministar policije Aleksandar Vulin.


Podsetimo, Ivan je nastradao u ponedeljak, na službenoj dužnosti, kada je po prijavi, za remećenje javnog reda i mira, došao u Ulicu Sedmog septembra, na njega je tada pucao Dušan Zagorac (72).

- Komšije su prijavile da se nešto događa u zgradi. Na teren je izašla ekipa, kada je na njih pucao Zagorac, on je nesrećnog Ivana pogodio metkom u grudi, što se kasnije ispostavilo kobno.

Koleginica koja je bila sa njim, tada je krenula u poteru za osumnjičenim, tada je i ona zadobila povrede - ispričao je izvor.


Pored velikog broja sugrađana, sahrani je prisustvovao i ministar policije Aleksandar Vulin, a opelo je služio episkop timočki vladika Ilarion.


Na mestu pogibije mladog policajca, u Ulici 7. septembra, njegove kolege i veliki broj Zaječaraca oprostili su se od Ivana tako što su upalili sveće i položili 28 ruža na ulazna vrata zgrade, jer je Đurđevac u trenutku pogibije imao 28 godina.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR