Glas Javnosti

ZAGORKA DOLOVAC: Niko neće biti zaštićen pa ni Tomo Zorić!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Republički javni tužilac Zagorka Dolovac poručila je da će nadležni državni organi nepristrasno i potpuno profesionalno do kraja ispitati sve činjenice i okolnosti u vezi privođenja M. Đ. u Pančevu u petak, kojem su prisustvovali Tomo Zorić i Milica Ljubičić.

Kako prenosi RTS, Zagorka Dolovac je ukazala da Zorić nije nosilac javnotužilačke funkcije, već sekretar Državnog veća tužilaca, dok je Milica Ljubičić zamenik javnog tužioca u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

"Republičko javno tužilaštvo očekuje da će nakon toga nadležno tužilaštvo doneti odgovarajuću javnotužilačku odluku o kojoj će javnost biti blagovremeno obaveštena", navodi Zagorka Dolovac u pisanoj izjavi i ističe da niko neće biti zaštićen.

Zorić i Ljubičićeva bili su prisutni kada je policija u Pančevu privela bivšeg predsednika kluba FK Dinamo M. Đ. Tomo Zorić je tada rekao Tanjugu da je tom prilikom sa Milicom došao u Pančevo kako bi pokupio kiriju za stan koji njegova majka izdaje jednom fudbaleru, a plaća ga M. Đ.

"U jednom trenutku naišla je policija i privela ga. Policajci su nam se izvinili i otišli", preneo je Zorić koji je bio dugogodišnji portparol tužilaštva. M. Đ. je pušten na slobodu nakon informativnog razgovora u policiji.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR