Glas Javnosti

Oglasila se majka Aneli Ahmić i otkrila sve Asminove tajne: Privlače ga muškarci?

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

O braku Asmina Durdžića i Aneli Ahmić dosta se priča, a bivši supružnici ne prestaju da vode javni rat.

Taman kada pomislimo da smo sve čuli, Asmin i Aneli ispričaju neki novi skandal koji se dešavao tokom njihovog braka, a sada se oglasila i Anelina majka Jasna.

Jasna je otkrila da je svojoj ćerki Siti ispričala da joj je Aneli tokom braka govorila da sumnja da njen suprug voli muškarce.

- Ja sam Siti rekla da mi je Aneli rekla da sumnja da Asmin voli muškarce. U više navrata mi je pričala, stalno sam je pitala odakle joj to. Nije mi nikad rekla za taj odnos njihov i filmove, ali joj je rekao kad popije vina da sumnja da njega to uzbuđuje i da ga muškarci možda privlače. Meni kada neko kaže da je bi, to računaj da više voli muškarce nego žene - rekla je Jasna, koja je potom otkrila da nema lepo mišljenje o Asminovoj novoj devojci, Staniji Dobrojević.
- Ona konstantno Noru zove "to dete", ona mrzi i njegovo dete, samo ne mrzi njegov novac - rekla je Jasna koja smatra da bi Asmin njegovu i Anelinu ćerku dao u dom.
- Oni su pokušali da nas još više oblate, kada bi dobio dete on bi ga strpao u dom. Kada je jedno dete u domu, šta bi mogao učiniti Nori? Posle izjave njegovog tate da njima jedno dete nije bitno, da su plodni šta reći... Videla si kako je Stanija pričala o njegovom detetu, oni će se boriti i uzeti je, a ne zna da je pozove telefonom - rekla je Jasna.

 

- Njemu imponuje da je sa Stanijom, ona je kao riba i on je ponosan. Njoj odgovara dok on nabavlja pare, ali nije bitno kako. Ona njega ne može očima videti - rekla je Jasna.

Ona je potom prokomentarisala optužbe da se Aneli bavila prostitucijom.

- Strašno, nikad u životu. Prvo priča da ne poznaje Aneli, a sada zna čime se i bavi, ma daj. Aneli je mogla ući u bilo koji rijaliti kada god je htela, ali nikada nije rekla kako je ušla. Sedele smo Aneli, ja i jedna prijateljica. Uveče smo saznali da je on sa Stanijom, ta drugarica kaže da želi da to izađe u novine. Ta novinarka joj je ponudila da uđe u Elitu, ona je rekla ne znam videću, bojala se svega toga. Ja pitam šta je bilo, ona kaže ponudila mi je da uđem u Elitu, ja kažem nemoj molim te Aneli, znaš kakav je monstrum pričaće i izmišljaće sve najgore o tebi - rekla je Jasna.



Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR