Glas Javnosti

ANITA IZGUBILA STARATELJSTVO: Isplivali detalji ročišta

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Anita Stanojlović se vratila sa suđenja i otkrila da gubi starateljstvo nad sinom.

Anita Stanojlović je danas rano jutro napustila "Elitu" i krenula ka svom rodnom Kruševcu gde je trebalo da se održi suđenje sa njenim bivšim partnerom, Bojanom Armušem. Glavni povod za suđenje je borba za starateljstvo nad njihovim maloletnim sinom. Nedavno se Anita vratila u Šimanovce, gde je otkrila teške detalje sa ročišta.


Anita je priznala da se osećala izuzetno tužno i isplakala kada je otišla u pab u Šimanovcima. Lepi Mića joj je pružio podršku i bio uz nju dok je ispričala šta se dešavalo na suđenju u Kruševcu. Ona je izjavila da postoji mogućnost da dete pripadne njenom bivšem partneru, ali da će sačekati ishod sledećeg suđenja sa svedocima i dokazima koje imaju.

Bojan Armuš nije ostao ravnodušan na Anitine postupke i javno je izneo svoje mišljenje. Izjavio je da je pozvao Anitu da dođe i preuzme dete nakon što je izašla iz "Zadruge", ali da smatra da ona nije ispoštovala dogovor. Takođe je istakao da nisu bili u vezi, ali da su se viđali povremeno i da su prvih godinu dana nakon rođenja deteta bili u dobrim odnosima.


- Imam još jedno suđenje. Izgleda da će njemu da pripadne dete.  Videćemo sledeće suđenje sa svedocima kako bude, sa dokazima koje imamo, pa kako odluče. Nije bio on, samo njegov advokat - rekla je Anita Lepom Mići.

Čini se da situacija postaje sve kompleksnija i napeta, a Aniti se ne piše dobro prema izjavama njenog bivšeg partnera. Ipak, ostaje da se vidi kako će se dalje odvijati ova situacija i kakav će biti ishod narednih suđenja.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR