Glas Javnosti

TAMARA GRUJIĆ NAŠLA JE SVOJU SRODNU DUŠU I OSTVARILA SE KAO MAJKA: NESTVARNA priča jedne DIVNE porodice!

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Odavno je nazivaju ženom velikog srca jer je usrećila mnoge ljude i pružila im krov nad glavom, a evo ko je usrećio nju.

Tamara i Vuk ulepšali su živote mnogim porodicama širom Srbije, a njihove pre skoro dve godine ćerka Lenka. Posle višegodišnje borbe da postanu roditelji, Tamarin i Vukov život postao je bogatiji za jednu lepoticu koja je centar sveta ovo dvoje humanih ljudi, piše Stil Kurir.

Ovaj lep par se upoznao zahvaljujući jednom televizijskom projektu, na kome je ona bila zadužena za kasting, a on radio kao menadžer za lokacije. Brzo su se prepoznali, sprijateljili i zaljubili.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Vuk Djokovic (@vucko)

 

- Vuk je otišao iz te producentske kuće, ali smo shvatili da smo super drugari, kao i da odlično funkcionišemo zajedno, pa smo ubrzo počeli i da živimo zajedno. Venčali smo se posle godinu i po zabavljanja na proputovanju kroz Španiju, pošto nismo mogli da se dogovorimo koliko će ko zvanica pozvati na svadbu. Vuk je želeo dvadeset, a ja dvesta. Kako kompromisa nije bilo, odlučili smo da se obavežemo na večnu ljubav na Gibraltaru. Bilo je to nezaboravno iskustvo - ispričala je ranije Tamara i dodala da se njih dvoje odlično razumeju od prvog dana.

 

Posle nekoliko pokušaja da vantelesnom oplodnjom postanu roditelji, prirodnim putem dobili su ćerku. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Vuk Djokovic (@vucko)

- Ove zime Vuk i ja videli smo da imamo dovoljnu zalihu da na proleće, bez opterećenja s te strane, odemo na vantelesnu oplodnju. Računajući da će to biti za par meseci, bili smo potpuno opušteni. Baš u tom periodu Bog nas je pogledao i ja sam potpuno prirodno ostala u drugom stanju - govorila je tada Tamara.

Dok je Tamara bila u montaži beba je najavila dolazak, pa je pravo s posla otišla u porodilište. Ona svoju mezimicu vodi čak i na gradilište, pa je mala Lenka u kamperu zajedno s majkom i ne odvaja se od je čak i kada je na poslu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Vuk Djokovic (@vucko)

 

Žena velikog srca konačno živi svoju bajku.

 

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR