Glas Javnosti

Šeron Stoun o aplikacijama za upoznavanje: Bila sam na sastanku sa zavisnikom od heroina

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Glumica Šeron Stoun (65) otvoreno je razgovarala o svojim iskustvima s online zabavljanjem u intervjuu za Tajms.

Stoun, poznata po svojoj filmskoj karijeri, podelila je kako koristi aplikacije poput Tindera i Bumblea za upoznavanje ljudi.

Jedno iskustvo koje joj je posebno ostalo u sećanju je sastanak s muškarcem u hotelu Bel-Er, za koga je otkrila da je "zavisnik od heroina", a koji je izgledao znatno drugačije od slike koju je poslao preko aplikacije.


"Rekao sam konobaru: Ja ću čašu vode, a on je popio koktel, nešto poput absinta. Nisam mogla ostati", priseća se Stoun.

Ipak, neka od njenih iskustava bila su pozitivna, posebno tokom pandemije. Stoun se našla u ulozi neformalnog terapeuta za dvojicu muškaraca koji su se suočavali s teškim emocionalnim situacijama. Jedan se mučio s procesuiranjem zahteva za razvod od supruge s kojom ima dvoje dece, dok je drugi bio uznemiren nakon što je njegova devojka abortirala nakon prekida veze.


Stoun je takođe istakla da ne koristi aplikacije za pronalaženje partnera "za jednu noć", jer takve osobe može upoznati i u običnom kafiću. Trenutno, komunicira sa inženjerom za vazduhoplovstvo i izrazila je želju da se ove godine zaljubi "100 odsto". Njen pristup online zabavljanju odražava otvorenost prema novim iskustvima i različitim vrstama ljudi koje inače ne bi srela.


Glas javnosti/I01H 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR