Glas Javnosti

Hitna pomoć objavila u kakvom stanju Metjua Perija je našao njegov asistent

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Asistent je bio bespomoćan

Glumac Metju Peri je bio pod vodom, odnosno potopljen u đakuziju kada ga je našao njegov asistent. On je podigao njegovu glavu i pokušao da mu pomogne i da mu malo vazduha, rekli su tehničari Hitne pomoći.

U subotu kada su losanđelski vatrogasci stigli na glumčevu adresu u naselju Pasifik Pelisejds (Pacific Palisades) i podigli ga iz đakuzija, on je već bio mrtav.

Los Anđeles Tajms je podelio ove detalje prenosi Dejli Mejl. Portparol losanđeleske policije je izjavio da je "odrasli muškarac preminuo pre dolaska Hitne pomoći".

"Pacijenta je pronašao slučajni prolaznik koji je ponovo pozicionirao žrtvu gde mu je glava bila van vode. Vatrogasci su izvukli žrtvu iz đakuzija i brzom medicinskom procenom utvrdili da je preminuo".

Veruje se da se Peri udavio, iako zvanični uzrok smrti još nije utvrđen. Prvi rezultat obdukcije je "odložen", a toksikološki izveštaji će uslediti.

Glumac, najpoznatiji po ulozi Čendlera Binga u sitkomu "Prijatelji", bio je otvoren u vezi svojih borbi sa opijatima i alkoholom, ali je rekao da je čist u nedavnim intervjuima. Rečeno je da su tehničari Hitne pomoći na imanju pronašli antidepresive i lekove protiv anksioznosti - ali nije bilo znakova bilo kakvih ilegalnih droga.

Glas javnosti /U01S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR