Glas Javnosti

DOLI PARTON IZDAJE SVOJ KUVAR: Evo kad će naći u prodaji

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Legendarna pevačica Doli Parton poznata je po uspešnoj muzičkoj karijeri i brojnim hitovima, a sada je probala nešto malo drugačije i zajedno sa mlađom sestrom Džordž Rejčel Parton napisala kuvar.

Ona je početkom marta na svom Instagram profilu objavila da je njihova kuvarica „Good Lookin Cookin” dostupna za pretprodaju, a zvanično će se naći u prodaji 17. septembra. Nekoliko sati nakon objavljivanja, ova kuvarica je bila na vrhu liste najprodavanijih, a dostupna je na Amazonu po ceni od 31,50 dolara.


„Napisala sam ovu knjigu sa svojom sestrom Rejčel, koja je verovatno najbolja kuvarica koju poznajem. Ako ste kao mi, onda verujete da su dobra hrana i dobar provod najbliže čistoj ljubavi. Zato pođite sa nama. ovo putovanje, u kuhinju“, napisala je Doli Parton na svom Instagramu.


Kuvar sa više od 80 recepata
Ova kuvarska knjiga sadrži savete za sastavljanje menija od do 12 jela za razne posebne prilike, uključujući Novu godinu, Uskrs, Dan majki, Dan zahvalnosti i Božić, a među više od 80 različitih recepata naći ćete recepte za rebarca, veknice, testenina sa sirom i kolač od jagoda.


Pored toga, saznaćete koji su prilozi uvek na stolu u porodici Parton i koje je posebno jelo koje Rejčel sprema svojoj sestri Doli za svaki rođendan.


Glas javnosti/I01H

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR