Glas Javnosti

BOKI 13 HOSPITALIZOVAN: Odstranjeno mu 90% želuca, ne može da se oporavi

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Makedonska zvezda se i dalje oporavlja

Kontroverzni pevač Bojan Jovanovski, poznat pod umetničkim imenom Boki 13, kako je njegov advokat Vladimir Tufegdžić rekao za medije, pušten je da se brani sa slobode, zbog ugroženog zdravstvenog stanja.


- Kao branilac, potvrđujem informaciju da je Osnovni krivični sud Skoplje doneo odluku o obustavljanju izdržavanja kazne zatvora osuđenom Bojanu Jovanovskom i da je osuđenom uručena presuda. Iako je ova odluka zakasnela, treba je pozdraviti kao zakonitu, pravičnu i pre svega humanu, donetu na osnovu dva uzastopna pozitivna mišljenja nadležnog javnog tužioca u istom postupku i na osnovu kompletne medicinske dokumentacije o zdravstvenom stanju osuđenog - rekao je Vladimir Tufegdžić.


Kako se podvrgao rizičnoj operaciji gde mu je devedeset odsto želuca otklonjeno, Bokiju se zdravstveno stanje pogoršalo. On je odmah nakon izlaska iz zatvora završio u bolnici. Boki 13 je i dalje u bolnici, doktorka je objasnila njegovo stanje i biće otpušten za nekoliko dana.


Podsetimo, Boki 13 uhapšen je u akciji "Reket", a potom i osuđen jer je određene moćne i uticajne ljude u Makedoniji navodno ucenjivao i tražio im ogroman novac. On je 2020. godine u Skoplju osuđen na devet godina zatvora.

Glas javnosti/T02S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR