Glas Javnosti

SLOBA RADANOVIĆ PODELIO UTISKE SA ELEGANTNOG VENČANJA: Otkrio koji mu je najvažniji poklon

Estrada
Autor: Glas javnosti

Folker Sloba Radanović pre nekoliko dana organizovao je svadbeno veselje sa suprugom Jelenom, a na promociji albuma Mirze Selimovića progovorio je o detaljima.

Radanović je sada podelio utiske sa gala svadbe.


- Konačno da, a dobro ja sam oženjen već dve godine. Sve je bilo savršeno, baš kako smo i želeli da bude. Svi su oduševljeni, mnogo dragih i divnih ljudi - rekao je pevač.

Otkrio je da su posle svadbe otvorili sve poklone, pa napomenuo da li se zbog nekog poklona šokirao.


- Pozitivnih je bilo, ali negativnih ništa. Bukvalno nije bila jedna jedina stvar za koju bi rekli da nije valjala. Pa meni je najlepši poklon što imam takvu suprugu i što sam dobio sina. To je nešto neprocenjivo - nagovestio je Radanović.

Supruga Jelena organizovala je svadbu, a i oko promocije će mu pomoći, dodaje.


- Uf, moja žena je organizovala svadbu, tako da mi nije nešto teško palo, a i oko promocije mi dosta pomogne. Jeste to teško, ali sve su to slatke muke - rekao je Sloba.

Podsetimo, kako su mediji prenosili, Radanović nije ništa prepuštao slučaju niti štedeo, pa je za svadbu odrešio kesu, te iskeširao 70.000 evra na salon, dve različite dekoracije, svadbenu i rođendansku, i propratne mladenačke troškove u koje spadaju Jelenina haljina i njegovo odelo.


Glas javnosti/K04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR