Glas Javnosti

NUĆI KUPIO DVA STANA OD SAŠE POPOVIĆA, A DOTAKAO SE I JK: "Samo sam odgovorio u svoju odbranu"

Estrada
Autor: Glas javnosti

Reper Igor Panić, poznatiji kao Nući, nedavno je kupio dva stana od Saše Popovića koji su trenutno u izgradnji, a sada je ispričao kako je izgledao njihov prvi susret i kakav je Popović privatno.

-Ma car. Ja sam ga prvi put upoznao kada je bila neka prezentacija. Legenda čovek, vidi mu se po stavu i po gestikulaciji da je svašta prošao i da je mnogo postigao. Svaka mu čast i da sad sa toliko godina ima entuzijazma da sad kreće po prvi put u građevinu, to je isto ludilo - rekao je reper.


Nući o svađi sa Jelenom Karleušom: „Meni je ona uvek bila slatka“

Nakon nedavne svađe sa Jelenom Karleušom, Nući je progovorio u kakvom su trenutno odnosu, ističući da on zapravo prema njoj nikad nije gajio negativna osećanja.


-Sa moje strane smo u istoj situaciji. Ja nju nikad nisam nešto mrzeo ili šta god, samo sam odgovorio u svoju odbranu nakon niza nekih komentara, tako da meni je ona bila slatka oduvek – istakao je reper, a na pitanje da li bi sa Karleušom snimio duet, odgovorio je:

-Meni je uvek do pesme. Ako je pesma dobra, snimio bih i sa tobom.


Nući je otkrio da je poslušao sve kompozicije za „Izbor pesme za Evroviziju“, te je bez okolišanja otkrio koga bi voleo od srpskih izvođača da vidi na najpopularnijem muzičkom takmičenju.

-Favoriti su mi Breskvica i Teodora – zaključio je reper.


Glas javnosti/K04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR