Glas Javnosti

Boki 13 u nikad gorem stanju: Nikad veći zdravstveni problemi

Estrada
Autor: Glas javnosti

Ističe koliko mu je teško

Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, nedavno je izašao iz zatvora Idrizovo u Skoplju, a sada je otkrio kakvo mu je zdravstveno stanje, s obzirom na to da mu je ono narušeno već neko vreme.


Nekadašnji pevač i šoumen se pojavio pred Apelacionim sudom na ročištu, gde je optužen.

- Moje zdravstveno stanje, iz dana u dan, uz bilo kakvu komplikaciju, moglo bi da bude opasno po život. Dijagnostikovana mi je "crevna metaplazija" stomaka i deo tankog creva, preko 90 posto je uklonjeno. Tužno je što je moje zdravstveno stanje postalo tema rasprave u celoj zemlji - započeo je Bojan, pa šokirao.


- Čovek kome je izvađeno preko 90 odsto stomaka je imao subtotalnu gastrektomiju zbog prisustva više od osam čireva – crevna metaplazija, što znači prekancerozno stanje. Trenutno ponovo imam čireve i nekoliko varikoziteta (krvarenje iz želuca, pri. auto) koji su opasni po život. Sa ovakvim zdravstvenim stanjem nisam bio u stanju da budem u zatvoru, u kojem sam izdržavao kaznu na koju sam pravosnažno osuđen i zbog toga sam pušten na kućno lečenje. Sa sobom nosim čitavu terapiju da bih funkcionisao, pored toga što imam ozbiljan režim ishrane, koji zahteva posebnu hranu da bih funkcionisao - izjavio je Jovanovski.


Zbog čega je uhapšen?

Podsetimo, Bojan Jovanovski uhapšen je u akciji "Reket". On je 2020. godine u Skoplju osuđen na devet godina zatvora.

Jovanovski je navodno ucenjivao razne VIP ljude u Makedoniji i tražio im novac.

Glas javnosti

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR