Glas Javnosti

OTKRIVENA TAJNA O KRVAVOM OBRAČUNU IZMEĐU ĐUKANOVIĆA I ŠARIĆA: 'MILOV BRAT je upucao Darka zbog 60 MILIONA EVRA'! (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Nebojša Tubić Žabac otkrio je da je Darka Šarića upucao Milov brat, Aco Đukanoviću.

Darko Šarić je, kako navodi, Aci Đukanoviću pozajmio 60 miliona evra.

Foto: FoNet/AP

- Darko Šarić je jedini koji je ovde ostavljao pare. Svi lopovi su odneli pare napolje. Ovo izjavljujem prvi put – Šarić je pozajmio 60 miliona evra bratu Mila Đukanovića, Aci Đukanoviću – rekao je Tubić u imtervjuu.

Prema njegovim rečima Aco Đukanović se malo zaigrao, uzeo je nekretnine, otvorio banku, a keš podelio.

- U jednom trenutku Darku su trebale pare kako bi uložio u biznis. On je lepo, kulturno, rekao Aci Đukanoviću da je vreme da mu te pare vrati.

- Je*i ga Darko, propala banka.

- Šta ja imam sa bankom, ja sam dao tebi a ne banci. Nisam ti ja Vesko Barović.

E onda se Aco Đukanović iznervirao, izvadio pištolj i upucao pred nama Šarića u stomak. Frka neviđena. Odmah su obavestili Mila koji je potom poslao avion da preveze Šarića u Ženevu na operaciju kod Caneta Subotića, pošto je on tamo imao najjače doktore- ispričao je Tubić.

Da bi zataškali stvar, priča dalje Žabac, Milo Đukanović je rekao Darku Šariću da će biti obeštećen.

Umesto 60 miliona on mu je dao 100 miliona u transkacijama. Pored “Splendida”, Milo je dao Šariću da uzme hotel “Mediteran” za neke smešne pare. Sve je to uradio da bi obeštetio Šarića zbog onoga što je njegov brat na pravdi Boga pucao u Darka- rekao je Tubić.

Vrhovni kasacioni sud ukinuo je prošlog meseca pravosnažnu presudu Darku Šariću i ostalim osuđenima za šverc kokaina i vratio predmet Apelacionom sudu u Beogradu na ponovno odlučivanje.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR