Glas Javnosti

ZA SMS DARIJI KISIĆ 200.000 DINARA: Napisao joj 'SRAM VAS BILO' pa ga BIA pokupila na aerodromu!

Hronika
Autor: Glas Javnosti

BIA je pre mesec i po dana, prilikom sletanja iz Norveške, uhapsila Simona Simonovića na aerodromu, a zbog sumnje da je proganjao ministarku za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Dariju Kisić Tepavčević.

Protiv Simonovića je odbačena krivična prijava, a kako se saznaje, primenjen je institut odlaganja krivičnog gonjenja takozvani oportunitet i Simonović je uplatio 200.000 dinara u humanitarne svrhe, piše Nova.rs.

Podsetimo, Simonović je priznao da je Kisić Tepavčević poslao poruke, jer je bio izrevoltiran zbog toga što se članovi Kriznog štaba ponašaju suprotno od onoga kako apeluju na građane.

Nakon njegovog saslušanja Glas javnosti je razgovarao sa njegovim advokatom, Daliborom Katančevićem.

-Izneo je svoju odbranu, a većalo se da li će mu biti određen pritvor ili ne, međutim, on je pušten- rekao je advokat Katančević.

Simonović je saslušavan i odmah nakon privođenja, a njegov advokat je za naš portal tada rekao da je zadržan duže nego što bi smeo da bude.

-Oni su njega priveli u svojstvu građanina, a tako mogu da ga zadrže četiri sata, iako su ga držali duže- dodao je Katančević.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR