Glas Javnosti

VULIN OTKRIO: Znamo gde se krije ZVICER, hoću da podzemlju u Srbiji učinim život teškim!

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, nakon što je posle slovenačkog razbijen i austrijski ogranak kriminalnog "kavačkog klana", izjavio je da će zagorčati život mafiji i dodao da policija ima saznanja gde se nalazi osumnjičeni vođa "kavčana" Radoje Zvicer.

Zasad se iza rešetaka našao Dario Djorđević Dekster.

- Mi smo mesecima radili na Djorđeviću i njegovoj bandi. Na osnovu naših informacija, austrijske kolege su izvršile hapšenje i pronašle 10 kilograma heroina. Njegovi pomagači u Srbiji su takođe pohapšeni, a moj zadatak je da u Srbiji bude što manje kriminalnih grupa, da budu slabije organizovane, manje opasne, i posebno da što manje traju. Hoću da podzemlju u Srbiji učinim život teškim - izjavio je Vulin za današnje „Večernje novosti“.

Kaže da policija ima informacije o Radoju Zviceru.

Foto: Detective info

- Imamo informacije o njegovom kretanju. Istraga odlično napreduje, tužilac Nenadić je zadovoljan i količinom i kvalitetom dokaza. U zakonskom roku bićemo spremni da izađemo sa optužnicom. Očekujem veliki broj najtežih kazni, zaslužili su da nikada ne vide sunce osim kroz rešetke - poručio je ministar.

Prema njegovim rečima, postoje policajci koji čuvaju kriminalce.

- Do sada se o tome ćutalo, starešine nisu htele da se zameraju i tolerisale su veze policajaca i kriminalaca, čak i na najnižem nivou. To više nije moguće, proveravamo svaki navod koji povezuje naše pripadnike sa kriminalcima i svi kojima se dokaže veza biće kažnjavani do otkaza. Ovo važi za sve nivoe u MUP - jasan je Vulin.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR