Glas Javnosti

VULIN O INSPEKTORU SBPOK: Stolić je pao na POLIGRAFSKOM TESTIRANJU!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Božidaru Stoliću, ispektoru za krvne i seksualne delikte u SBPOK Viši sud u Beogradu odredio je danas pritvor do 30 dana. On je osumnjičen za zloupotrebu službenog položaja, a sada je pao na poligrafskom testiranju.

Prema navodima čelnika MUP, Stolić je informacije davao Belivuku i Marku Miljkoviću, a kada su oni u februaru uhapšeni, informacije o istragama i dešavanjima u MUP nastavio je da javlja Radoju Zviceru.

On je informacije glavnim ljudima podzemlja odavao u zamenu za novac, istakao je ministar policije Aleksandar Vulin..

Stolić je pao na svim pitanjima na poligrafu, otkriveno je da je radio za novac, da je znao kome i o kome prosleđuje poruke.

Izdaja
Načelnik Službe za borbu protiv organizovanog kriminala Ninosalav Cmolić istakao je da Stolićev akt nije samo krivično delo, već i čin izdaje.

- Izdao je kolege i prijatelje sa kojima radi, svoju porodicu. To nas nije omelo, niti će nas omesti u borbi protiv organizovanog kriminala. Nastavićemo još jače i istrajnije - naglasio je Cmolić.

 

Cmolić se zahvalio pripadnicima Službe za borbu protiv organizovanog kriminala na istrajnosti i poručio da će svi oni koji počine krivična dela kao Stolić završiti tamo gde i njihovi nalogodavci.

Saradnici bilo kakvih kriminalaca biće sankcionisani

Načelnik Policijske uprave za grad Beograd Veselin Milić naglasio je da su 99 odsto pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova pošteni i čestiti policajci i naglasio da je ono što je uradio Stolić sramota koju MUP nikada više neće dozvoliti.

- Svi oni koji su saradnici bilo kakvih kriminalaca, organizovanih kriminalnih grupa, biće sankcionisani - istakao je Milić i dodao da je Srbija zemlja koja zna šta je demokratija, ali i kako se postupa sa izdajnicima, kojima među policajcima nikada neće biti mesta.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR