Glas Javnosti

Vranjanka ogorčena zbog postupaka istražnih organa, BAHATI vozač koji je pregazio njenu mamu PUŠTEN na slobodu

Hronika
Autor: Glas javnosti

Elvira Marković iz Vranja ne može da se pomiri sa postupcima istražnih organa nakon što je izgubila majku u saobraćajnoj nesreći.

Koviljka Marković (74) smrtno je stradala krajem marta kada ju je na pešačkom prelazu prometne raskrsnice na Bulevaru Patrijarha Pavla pokosio "audi". Usled težine povreda, žena je preminula iste večeri u vranjskom Zdravstvenom centru. Iako je policija vrlo brzo privela osumnjičenog za to delo B.T. (36) iz Vranja, Koviljkina ćerka Elvira je nezadovoljna postupanjem nadležnih, navode Novosti.


Ona navodi da je o Koviljkinoj smrti obavešten maloletni član porodice, oko 3 časa ujutru, skoro šest sati nakon potvrde smrti. Osim poziva da preuzmu stvari pokojnice, niko nije kontaktirao članove porodice čitavih 12 dana nakon nesreće, kaže Elvira.

Povrh svega, porodica je šokirana saznanjem da je osumnjičeni B.T. pušten da se brani sa slobode, što je potvrdilo Osnovno javno tužilaštvo u Vranju.

Iz tužilaštva navode da je zadržavanje osumnjičenog nakon saslušanja ukinuto jer nije bilo zakonskih razloga za određivanje pritvora.

- Uviđajem je nepobitno utvrđeno da je moja majka pregažena na pešačkom prelazu. Aktivna i potpuno zdrava žena, usmrćena je u deliću sekunde zbog nečije grube nepažnje i nemarnosti. Da li neko ko je na takav način oduzeo nečiji život treba da se brani sa slobode i kakva poruka se ovim šalje - pita se Elvira.

Ona dodaje da njen advokat ne pamti u svojoj praksi da je neki osumnjičeni za ovo delo pušten da se brani sa slobode.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR