Glas Javnosti

VRAĆAO SE SA TEHNIČKOG PREGLEDA: Kamion 'pokupio' 'jugo 45', od silne udarca vozač poginuo na licu mesta

Hronika
Autor: Glas javnosti

U saobraćajnoj nesreći koja se jutros, dogodila u Kikindi, od siline udarca na licu mesta poginuo je vozač "juga" Ljubiša R. (59) iz Novog Miloševa u opštini Novi Bečej. Neseća se desila na raskrsnici ulica Miloša velikog i Stevana Sremca. Prepostavlja se da je vozač "juga" direktno udario u kamion marke „volvo“.

- Uzrok ove teške nesreće, najverovatnije, je neustupanje prava prvenstva prolaza. Vozač automobila nije se zaustavio na znak „stop“, već je produžio pravo i direktno udario u kamion. Od siline udara vozač „juga“ poginuo je na licu mesta – potvrđeno je medijima u kikindskoj policiji.

Vozač automobila išao je ulicom Miloša Velikog, iz pravca „Elektrodistribucije“ na Vašarištu ka centru grada, jer se vraćao iz servisa gde je auto vozio na tehnički pregled. Očevici kažu da je prešao preko ležećeg policajca i direktno udario u kamion.

- Nesrećni vozač je bio kod nas i vraćao se iz servisa gde je obavio tehničku kontrolu vozila. Trebalo je da dođe ponovo kod nas radi dobijanja nalepnice kojom potvđuje tehnički pregled vozila. Nažalost, možda je žurio, nije video saobraćajnu signalizaciju i poginuo je na raskrsnici – pričaju u Auto-moto društvu u Kikindi.

Građani koji su videli ovu nesreću svedoče da je vozač kamiona pokušao da se zaustavi i izbegne sudar, ali nije uspeo. U ovoj nesreći niko drugi nije povređen, jer je u automobilu bio samo vozač. Uviđaj na mestu nesreće obavili su pripadnici Policijske uprave u Kikindi i Osnovnog javnog tužilaštva. Telo vozača poslato je na obdukciju.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR