Glas Javnosti

VOZAČU KAMIONA NAĐENA DROGA U KRVI: Novi detalji nesreće kod Obrenovca

Hronika
Autor: Glas javnosti

Na licu mesta poginuo je vozač autobusa M.R. dok je 21 osoba povređena.

Više od četiri sata trajao je danas uviđaj na valjevskom putu kod Obrenovca, gde se dogodila stravična nesreća u kojoj je poginuo vozač autobusa M.R., dok je 21 osoba povređeno, od kojih dvoje teže, koji su prevezeni u Urgentni centar.

Nesreća se dogodila okjo 10 časova, kada je, prema prvim informacijama, vozač kamiona, izlazeći sa sporednog puta u selu Stubline kod Obrenovca, na kojem inače postoji znak "stop", direktno, čeono, udario u autobus koji saobraća na liniji 860T i koji je bio pun putnika, a koji se kretao regionalnim putem iz pravca sela Vukićevica prema Obrenovcu.

Na licu mesta poginuo je vozač autobusa M.R. dok je 21 osoba povređena.


Na lice mesta izašli su, osim Hitne pomoći, koja je odmah hospitalizovala i prevezla u bolnice povređene putnike, policija i obrenovačko Tužilaštvo.

Uviđaj je trajao skoro 4 sata, a saobraćaj u ovom delu je bio blokiran.

Vozač kamiona, kako saznajemo iz izvora bliskih istrazi, u prvom trenutku, videvši šta je uradio, dao se u beg, ni ne pokušavši da pomogne povređenima. Međutim, ubrzo je lociran i uhapšen.

Njemu je na licu mesta urađen alko test, kao i test na droge, koji je pokazao da je pozitivan na narkotike.Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR