Glas Javnosti

Vozač "taksija smrti" danas pred tužiocem: U petak usmrtio pešaka na Pančevcu

Hronika
Autor: Glas javnosti

Taksista P.M. (43) koji je u petak uveče automobilom naleteo na muškarca S.I. (34) i usmrtio ga na mestu biće saslušan danas u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva.

Podsetimo, muškarac S.I. (34) poginuo je u petak, oko jedan sat posle ponoći na Pančevačkom mostu u smeru ka gradu, kada je na njega naleteo automobil, koji je odmah pobegao sa mesta nesreće.

Kako je portal Nova.rs nezvanično saznao, kobni automobil je bio marke „sitroen C5“ beogradskih registarskih tablica. Na automobilu se nalazila i oznaka da je u pitanju taksi vozilo, ali nije poznato da li je u pitanju registrovani taksista.

Nesrećni čovek je od siline udara odleteo sa mosta preko ograde i pao u dvorište jedne privatne firme. Zadobijene povrede su bile toliko teške da je preminuo na mestu.

Vozač je pobegao niz Bulevar despota Stefana, ali su ga kamere snimile i vozilo je identifikovalo.

Taksista se predao sutradan - 11. juna. Kako su pisali mediji, osumnjičeni P. M. (43) je navodno čekao da alkohol izvetri kako bi se predao policiji. Naloženo je da se uzme krv na analizu, a osumnjičeni je bio u kolima sa devojkom J. B. (36).

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR