Glas Javnosti

Vozač saniteta pretučen u Jagodini: Čovek ga udariao pesnicama i štakom

Hronika
Autor: Glas javnosti

Mladi vozač se nije branio, već je dozivao upomoć, dok ga je razjareni čovek jurio oko sanitetskog vozila i udarao ženinom štakom

Vozač hitne pomoći iz Kragujevca Nemanja B. (29) pretučen je ispred bolnice u Jagodini prilikom obavljanja službenog prevoza.

Na njega ja nasrnuo suprug pacijetkinje M.P. (71), koju je Nemanja sanitetskim vozilom dovezao iz Kragujevca u jagodinsku bolnicu na kontrolni pregled posle operacije kuka.

Kako su za "Kurir" rekli u Zavodu za urgentnu medicinu u Kragujevcu, vozač je juče po službenom nalogu odvezao pacijenatkinju u pratnji njenog supruga na kontrolu. Kada ih je ostavio u bolnici, vozač je otišao na doručak. Po završetku pregleda, muž pacijentkinje je pozvao vozača, koji je u roku od nekoliko minuta stigao ispred bolnice.


U tom trenutku ljutiti suprug je nasrnuo na Nemanju zadao mu pesnicama tri udarca u glavu. Mladi vozač se nije branio, već je dozivao upomoć, dok ga je razjareni čovek jurio oko sanitetskog vozila i udarao ženinom štakom.
Priskočili su zaposleni u bolnici i savladali supruga pacijentkinje. Došla je i policija, a po povređenog vozača iz Kragujevca otišao je njegov šef koji ga je odvezao na pregled u kragujevački UKC. Konstatovane su mu povrede glave, grudi i ruku.


Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR