Glas Javnosti

VOZAČ IZGOREO U PLAMENU, DRUGI PREMINUO NA PUTU DO BOLNICE: Najnoviji detalji nesreće kod Vladimirovca, vraćali se sa rođendana

Hronika
Autor: Glas javnosti

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila oko ponoći na ulazu u Alibunar iz pravca Vladimirovca, poginula su dva mladića, dok su još dvojica momaka i jedna devojka prošli sa teškim povredama.

Naime, kako se saznaje, do tragedije je došlo kada je automobil, kojim je upravljao mladi advokat iz Alibunara Z. A. (32), iz zasad nepoznatih razloga naleteo na traktor sa plugom, koji se kretao.


Vozilo se nakon sudara zapalilo. Vozač je izgoreo u plamenu, dok je druga stradala osoba V. M. (40) izdahnula na putu do bolnice u Pančevu.


- Društvo se vraćalo sa nekog rođendana u Vladimirovcu, kada su naleteli na traktor. Strašno je kako su stradali, ali je sreća da nije bilo i više žrtava. Vozač traktora je ostao nepovređen, pa ih je sam izvlačio iz zapaljenog automobila, dok nije došla pomoć - kaže za Novosti poznanik jednog od stradalih.


Među povređenima su i brat i sestra. Oni su sa još jednim prijateljem prebačeni u Beograd, ali nam još nije poznato u kakvom su stanju.

BONUS VIDEO: KAKO DA TUŽITE TRGOVCE ZBOG PREVARE: Koliko su potrošači u Srbiji (ne)zaštićeni?

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR