Glas Javnosti

VIĐENA U GROCKOJ? Ako je vidite ZOVITE POLICIJU!

Hronika
Autor:

Tridesetdvogodišnja Ana Bogdan iz Bora nestala je u Vrčinu, pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima.

Ana Bogdan (31) iz Vrčina nestala je juče oko 11 sati ujutru kada je izašla iz svog porodičnog doma i bez telefona i dokumenata uputila se u nepoznatom pravcu, ostavivši u kući dvoje dece i supruga Dejana.

Tanja Bogdanović,  rođaka nestale Ane, za Espreso je rekla da poslednji put viđena u porodičnoj kuči juče ujutru.

-Ana je nestala pravo iz kuće, dobili smo informaciju da je viđena ovde u Vrčinu, a zatim i u Grockoj, jedino što je u našoj moći građanskoj jeste da se obavesti policija, mi smo na vreme prijavili nestanak, a da li su oni krenuli u potragu, to još ne znam - istkla je rođaka.

Ana ima dvoje dece i supruga koji intenzivno traga za njom. Njeni najbliži ništa ne znaju. Nije govorila ništa da bi negde otišla, nije ponela ni dokumenta, ni telefon, niti je s bilo kim komunicirala. 

Na Na internet stranici "Registra nestalih lica" objavljen je apel građanima ukoliko imaju informacije.

Kako njeni prijatelji govore u Vrčinu su danas ispitani i vozači autobusa, a na uličnim kamerama ovog mesta od Ane nema ni traga ni glasa.

Podsetimo, kako se navodi, ona je visoka je 185 cm, crne boje kose i očiju, u trenutku nestanka Ana je imala na sebi sivi bade mantil, roze porodiljsku spavaćicu, crne helanke i crne patike. Porodica apeluje da  ukoliko je prepoznate i vidite na ulici pozovite ovaj broj telefona 0648853552 ili policiju.

 

(Glas javnosti/Espreso)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR