Glas Javnosti

Vetar odneo deo krova škole "Bratstvo jedinstvo" u Kucuri, nema povređenih

Hronika
Autor: Glas javnosti

Olujni vetar odneo je deo krova sa Osnovne škole "Bratstvo jedinstvo" u Kucuri, u opštini Vrbas. Niko nije povređen, saznaje RTS.

Olujni vetar odneo je veliki deo krovne konstrukcije sa OŠ "Bratstvo jedinstvo" u Kucuri. U tom trenutku, u objektu su se nalazili nastavnici i učenici koji su čekali početak takmičenja iz engleskog jezika.

U evakuaciji su pomogli pripadnici policijske stanice i službe hitne medicinske pomoći.

"Intervenisali smo. Nema povređenih. Svi koji su bili u školi, izašli su nepovređeni napolje", kaže doktorka Dubravka Grozdić Pavličić iz Službe hitne pomoći Doma zdravlja Vrbas.

Odmah nakon nesreće, profesionalna vatrogasna jedinica iz stanice u Vrbasu i članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva iz Kucure, počeli sa otklanjanjem limenih ostataka krovne konstrukcije.

Na lice mesta, izašli su i nadležni iz lokalne samouprave.

"Čim vatrogasna ekipa završi uklanjanje ostataka, krenućemo u saniranje krova. Najbitnije je da nemamo povređenih. Materijalnu štetu ćemo sanirati", kaže predsednik opštine Vrbas Predrag Rojević.

Materijalna šteta je ogromna, a još uvek nije poznato hoće li nastava kucurskih osnovnoškolaca od ponedeljka moći da se održava u objektu

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR