Glas Javnosti

PUBLIKA ODUŠEVLJENA NOVOM AKCIONOM SERIJOM NA NETFLIKSU: "Dao bih joj 10 od 10"

Zabava
Autor: Glas javnosti

Korisnici društvenih mreža ne prestaju da pričaju o najnovijoj Netfliks akcionoj seriji The Gentlemen, koja je na striming servis stigla 7. marta. Serija, na kojoj je Gaj Riči radio, je spin-off Ričijevog istoimenog hit filma iz 2019.

Serija Lord trenutno je najgledanija serija na Netfliksu u svetu.


Teo Džejms je u seriji igrao mladog aristokratu Edija Halsteda, koji je nasledio veliko porodično imanje nakon očeve smrti. Edi ubrzo saznaje da se na imanju nalazi farma marihuane i da je njegova porodica pala u ralje zločina. Iako u početku želi da pobegne od sveta kriminala, Edi je zaveden snagom koja dolazi sa carstvom marihuane.


Pored Džejmsa, u seriji igraju i Kaja Skodelario, Danijel Ings, Džoeli Ričardson, Vini Džons, Đankarlo Espozito i Rej Vinston.

Gledaoci su oduševljeni
Kritičari su seriju ocenili sa 71%, a prosečna publika sa 83%. Kako prenosi portal Unilad, pojedini gledaoci su svoje oduševljenje izrazili putem Fejsbuka.


"Obožavam ovo. Ozbiljno je i urnebesno u isto vreme, tako da ni ne znate da gledate krimi seriju", napisao je jedan korisnik.


"Sjajna serija do sada. Najbolja stvar koju sam gledao na Netfliksu u poslednje vreme", napisao je drugi, na šta je treći dodao: "Dao bih joj 10 od 10."

Džejms je toliko oduševio neke fanove da pišu da bi voleli da ga vide u ulozi Džejmsa Bonda.

„Ovaj momak bi bio sjajan kao sledeći Džejms Bond“, napisao je jedan gledalac, dok je drugi dodao: „Definitivno smo to rekli i moj muž i ja“.


Glas javnosti/I01H

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR