Glas Javnosti

GLUMICA IZVRŠILA SAMOUBISTVO: Prva optužila Depardjea za seksualno zlostavljanje, istraga u toku

Zabava
Autor: Glas javnosti

Emanuel Debever je prema izveštajima francuske policije skočila sa mosta u reku Senu.

Emanuel Debever (60), francuska glumica koja je među prvima optužila Žerara Depardjea za seksualni napad, bacila se s mosta u Parizu ranije ovog meseca, objavili su francuski mediji.


Glumac se u poslednje vreme susreo sa nizom optužbi na račun se**sualnog uznemiravanja, pa je završio i na sudu. Debever, koja je 2019. optužila Depardeja da ju je napao na snimanju filma "Danton" iz 1982, umrla je 6. decemrba nakon što je provela nedelju dana u bolnice, izvestio je Libération u četvrtak pozivajući se na nnu sestru. Prethodni izveštaji tvrdili su da je Debever umrla 7. decembra, istog dana kada su njene optužbe protiv Depardieua ponovno emitovane na francuskoj televiziji, u dokumentarcu koji se bavi slučajem Žearad Depardjea - "Gérard Depardieu, the fall of the Ogre". U njemu se pojavljuje svedočenje još jedne glumice Helene Daras, koja iznosi da ju je Žerar "uhvatio" tokom rada na filmu Disco 2008.


Najnoviji izveštaji pokazuju da je Debever počinila samoubistvo skočivši u Senu, a parisko tužilaštvo otvorilo je istragu tražeći od pravosudne policije da "istraži okolnosti koje su mogle dovesti" do njene smrti. Glumica je u svom stanu ostavila oproštajnu poruku.


Zvezda francuske kinematografije 1980-ih, Debever je glumila u drami poljskog reditelja Andrzeja Wajde kao Luison, mlada supruga Depardija u ulozi revolucionarnog vođe, Žorža Dantona. Godine 1983. glumila je invalidnu ćerku agresivnog oca u psihološkom trileru "Un jeu brutal Jean-Claudea Brisseaua."


Tokom prvog javnog iznošenja optužbi na račun Deaprdeja, glumica je 2019. na svom Fejsbuk nalogu napisala :"Ta sveta zver (Depardje) upuštao se u mnoge stvari tokom snimanja... iskoristio je prostor i prvatnost dok smo bili u kočiji. Zavukao je svoje velike šape ispod moje podsuknje da bi me bolje osetio kako je tada rekao. Nisam dozvolila da dođe do mene". 


Glas javnosti/M01S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR