Glas Javnosti

Džena Ortega otkrila nove detalje o uzbudljivoj drugoj sezoni serije "Sreda"

Zabava
Autor: Glas javnosti

U nedavnom intervjuu za E!, glumica Džena Ortega otkrila je detalje o nadolazećoj drugoj sezoni popularne Netfliks serije "Sreda".

Ortega je podelila svoje utiske nakon čitanja nekoliko scenarija za drugu sezonu, ističući naglašeniji horor i veći fokus na akciji. "Ovo je veoma uzbudljivo jer se Sreda ne menja tokom serije, što čini celu priču izuzetno zanimljivom", izjavila je mlada glumica.


Osim toga, Ortega je otkrila da će druga sezona biti snimana na novoj lokaciji - u Irskoj, suprotno od prve sezone koja je bila snimana u Rumuniji. Izvršni producent Stiv Stark potvrdio je početak snimanja u aprilu ove godine.


Uzbuđenje među obožavaocima serije dodatno raste s nedavnom najavom Netfliksa o spin-off seriji fokusiranoj na ujaka Festera od srede, kojeg tumači Fred Armisen. Ujak Fester, problematični stariji brat Gomeza Adamsa, dobija svoj vlastiti prostor u ovoj novoj priči.


Prva sezona serije "Sreda" okupila je izvanrednu glumačku ekipu, uključujući Emu Majers, Gvendolin Kristi, Riki Lindhome, Džejmija Mekšejna, Hantera Duhan, Persi Hajns Vajt, Džoj Sandej, Džordža Farmera, Naomi Džej Ogava, Kristinu Riči, Mosu Mostafu, Luja Guzmana i Ketrin Zetu-Džouns.

Glas javnosti/I01H

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR