Glas Javnosti

EKSKLUZIVNO! RAJEVIĆ: KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV GAŠIĆA, nastavlja se TORTURA nad NATAŠOM PRIŠIĆ (VIDEO)

TV Glas
Autor: Glas javnosti

Novi policijsko sindikalni savez podneo je danas Višem javnom tužilaštvu u Beogradu krivičnu prijavu protiv ministra unutrašnjih poslova Srbije Bratislava Gašića.

Krivična prijava je, osim Gašića, podneta i protiv Milorada Grčića, predsednika Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Obrenovcu i bivšeg direktora EPS-a, kao i protiv većeg broja pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije i ostalih saučesnika. Oni se sumnjiče, kako se navodi u prijavi, za krivična dela zlostavljanje i mučenje i zloupotreba službenog položaja na štetu Nataše Prišić.

Krivičnu prijavu je, u ime sindikata, podneo Zdravko Rajević, potpredsednik i predsednik Odbora za borbu protiv kriminala i korupcije Novog policijsko sindikalnog saveza.
Zdravko Rajevic

Ekskluzivno za Glas javnosti Rajević je govorio o detaljima vezanim za krivičnu prijavu i, kako je naveo, nastavak torture nad Natašom Prišić, uzbunjivačem u Elektroprivredi Srbije koja je obelodanila da postoji tajni prislušni centar u jednom od objekata EPS-a.

Prema rečima našeg sagovornika, najverovatnije je u Jedinstveni informacioni sistem MUP-a Srbije unet lažan podatak o Nataši Prišić da je navodno sklona vršenju krivičnih dela, te je nezakonito, kako se pretpostavlja, uvrštena u poseban, NIK sistem nadzora i kontrole.

Taj sistem praktično znači maltretiranje u slučaju da Natašu Prišić bilo koji pripadnik policije legitimiše, jer to podrazumeva obavezu da bude privedena i detaljno pretresena, što joj se nedavno dogodilo na graničnom prelazu prema Mađarskoj, gde su je zadržali dva sata i pretresli do gole kože, naveo je Rajević.  

Ceo razgovor pogledajte u priloženom videu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR