Glas Javnosti

Uhapšen SERIJSKI UBICA! ZAKOPAO tela svojih žrtava u kuhinji!

Svet
Autor: Glas javnosti

Policija Ruande uhapsila je 34-godišnjeg osumnjičenog serijskog ubicu za kojeg se tvrdi da je ubio više od 10 ljudi i zakopao ih ispod parketa u kuhinji.

Policija je otkrila navodni zločin nakon što je muškarac deložiran iz svog iznajmljenog smeštaja u Kičukiru, predgrađu glavnog grada Kigalija.


Pozvani su nakon što je osumnjičeni mesecima kasnio sa plaćanjem kirije. Policajac je lokalnim medijima rekao da se čini da su žrtve bile žene lakog morala (seksualne radnici). Oni su uključivali muškarce i žene.

Neimenovani policijski zvaničnik rekao je ruandskom privatnom listu The Nev Times da se čovek potukao kada su policajci otišli ​​da ga isteraju u ponedeljak.


foto:tviter/printscreen

„Izvinio se i preterano plakao, što je izazvalo naše sumnje. Upravo je u policijskoj stanici priznao da je ubio neke ljude, što je navelo Riba [Biro za istrage Ruande] da izvrši istragu“, rekao je zvaničnik.

Jedan broj tela je pronađen, ali će tačan broj biti utvrđen nakon forenzičke istrage, rekao je portparol Riba Thierri Murangira.


„Operirao je tako što je svoje žrtve, uglavnom prostitutke, namamio u svoj dom gde bi im otimao telefone i stvari, a zatim ih zadavio do smrti i zakopao u rupu iskopanu u kuhinji njegove iznajmljene kuće“, rekao je Murangira.

On tek treba da bude zvanično optužen.


Muškarac je navodno uhapšen u julu zbog navodne pljačke, silovanja i pretnji nekim ženama, ali je pušten pošto nije bilo dovoljno dokaza. Ruandci su izrazili šok na društvenim mrežama nakon što su vesti objavljene u sredu.


Glas javnosti 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR