Glas Javnosti

PRONAĐENO UNAKAŽENO TELO POZNATOG REŽISERA? Jeziva SCENA na PLAŽI, ljudi u panici! (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Mekdonel je inače poslednji put viđen u subotu 4. novembra oko 20.30 sati

Policija je pronašla telo bez glave i ruku na plaži Brizi Point u Njujorku.

Dejli mejl sugeriše da je telo otkriveno dve nedelje nakon što je poznati irski režiser Ros Mekdonel (44) nestao iz svog doma u Njujorku, a njegov bicikl kasnije pronađen samo pet kilometara od plaže Brizi Point.

Policija Njujorka nije otkrila da li je unakaženo telo voda izbacila na obalu ili je ostavljeno na plaži. Glavni gradski islednik sada pokušava da utvrdi tačan uzrok smrti.

Identitet nastradalog neće biti objavljen dok porodica ne bude obaveštena.

Mekdonel je inače poslednji put viđen u subotu 4. novembra oko 20.30 sati. Dobitnik nagrade Emi tada je viđen na plaži Fort Tilden u blizini Roksberija gde je tri dana kasnije pronađen njegov bicikl zaključan.

Ros Mekdonel
foto: Printscreen/ društvene mreže

Ranije ovog meseca, prijatelj nestalog režisera Džin Galerano, rekao je za irske medije da je Mekdonel bio na plaži, ali da je "ušao u okean" pre nego što mu se izgubio trag.

Mekdonel, koji je poreklom iz Dablina, osvojio je nagradu Emi 2021. godine za svoj rad na snimanju serije "Trgovina". Radio je širom sveta, uključujući Avganistan, Ukrajinu i Meksiko, a bio je nominovan za još jednu nagradu Emi 2018. kao režiser dokumentarnog filma CNN Films Elijan.

Glas javnosti / E02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR