Glas Javnosti

Mlada se udavila na medenom mesecu: Muž klečao pored nje

Svet
Autor: Glas javnosti

Ženu koja je plutala licem nadole ugledao je 13-godišnji dečak

Mlada koja je bila na medenom mesecu iz snova udavila se na popularnoj plaži u Sidneju, a sada su u javnost počeli da dospevaju detalji drame.

Žena stara 32 godine, koja nije davala znake života, izvučena je iz vode u Šeli Biču, u Menliju, nešto pre 13 časova u sredu.


Njen šokirani muž skamenjen je klečao i jecao pored pored nje dok su slučajni prolaznici izvodili reanimaciju čekajući da stigne hitna pomoć.

Par se, kako navode australijski mediji, venčao u Južnoj Koreji tri dana pre njene smrti pre nego što je otputovao u Australiju na medeni mesec.
Ženu koja je plutala licem nadole ugledao je 13-godišnji dečak i počeo je da viče kada mu nije odgovarala. Dečak je navodno mislio da žena roni, ali je ubrzo shvatio da nešto nije u redu.

- Sin mog prijatelja je doplivao do nje i tapkao je, ali ona nije reagovala, a onda joj je podigao ruku i ona je samo pala nazad u vodu. U tom trenutku je pokušao da uđe pod vodu kako bi pokušao da je podigne, a dvojica muškaraca su skočila u more da mu pomognu. Okrenuli su je i jednostavno je pala. Jedan od dečaka je rekao da mu se učinilo da je video krv i vodu u njenoj maski za lice. Zatim su je izvukli iz vode - ispričala je za pomenuti medij žena koja se zatekla na plaži.


Prolaznici su pokušali da spasu ženi život tako što su radili reanimaciju dok je njen uznemireni muž kukao u pozadini.

Druga žena je ispričala da su joj krv i pena izlazili iz usta i da se spekulisalo da je mlada možda udarila glavom o kamen dok je ronila.

Hitna pomoć pružila joj je pomoć na plaži, ali bez obzira na to što su 30 minuta pokušavali da je ožive, mogli su samo da je proglase mrtvom. Žena još nije zvanično identifikovana.


Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR