Glas Javnosti

Još jedna žrtva Tik-Tok izazova? Dečak (13) ušao u zamrzivač i nasmrt se smrzao

Svet
Autor: Glas javnosti

Ovaj strašni događaj potresao je građane

Dečak Togo Ismael (13) iz Argentine ušao je, iz za sada nepoznatih razloga, jedne večeri u zamrzivač i nasmrt se smrzao.

Ovaj strašni događaj potresao je argentinski grad Kordobu. O njegovoj smrti kruže dve teorije, piše "Bild". 

Prema jednoj, sumnja se da je dečak stradao pokušavajući da odradi izazov sa društvenih mreža, što policija istražuje, pregledajući njegov mobilni telefon. Dok je druga teorija da je on samo želeo da se rashladi, s obzirom na to da su u tom gradu trenutno izuzetne vručine, sa temperaturom i preko 40 stepeni Celzijusa.

Togova majka Belen, sa suzama u očima, rekla je za televizijsku stanicu "ElDoce", da ne razume šta se desilo. Navela je da je njen sin došao to veče kući, posle fudbala, i otišao u sobu da spava. 


Majka i baka tragično stradalog dečaka probudile su se tokom noći zbog vrućine i komaraca koji su im smetali. Kada su ustale, videle su da je zamrzivač, koji je prethodno bio van funkcije, odjednom uključen. 

- Kada je moja majka otvorila zamrzivač-sandučar, otkrila je mog sina sa penom u ustima i potpunog poplavelog - rekla je Belen. 

Ona sumnja da je njen sin imao ideju da se rashladi u zamrzivaču posle tuširanja i da je možda doživeo električni udar. 

Policija i službe Hitne pomoći su odmah stigle i dečaka odvele u bolnicu. Nažalost, nije mu bilo spasa, lekari su samo mogli da konstatuju smrt usled srčanog zastoja. 

Da tragedija bude još veća, njegova prabaka (85) kada je saznala za smrt dečaka, doživela je srčani udar i preminula.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR